‘Big Brother’-teaser: Jill haalt ’s nachts kattenkwaad uit

Nu Thomas het huis moest verlaten, zet zijn beste maatje Jill zijn legacy verder. Daarbij haalt zij nu kattenkwaad uit in het huis. En haar laatste wapenfeit is zout bij het brood doen.

De jongsten in het Big Brother-huis zijn niet vies van een mopje meer of minder. Zo haalde Thomas geregeld al eens wat kattenkwaad uit in het huis. Maar nu hij vorige week het huis moest verlaten, neemt Jill met veel plezier de fakkel van hem over.

Lees ook: ‘Big Brother’ krijgt steeds meer kritiek over “manipulatie door montage”

Zout bij het brood

In de teaser voor de aflevering van vanavond is zo te zien hoe Jill ’s nachts uit haar bed komt en naar de keuken sluipt. Daar had Zoey net de broodmachine aangezet om ’s ochtends te kunnen genieten van een versgebakken brood.

Uiteindelijk is Nick het slachtoffer dat als eerste een hapje neemt van het brood. “Daar zou ik niet van eten”, zegt de Kempenaar al snel. “Dat is zo zuur als iets.” Daarna waagt ook Michel zich aan een hapje. Hij heeft wel meteen door dat er enorm veel zout in het brood zit. En later laat ook Matt zich nog vangen om een stukje te proeven van het brood.

Bekijk hier de volledige teaser:

Big Brother is elke weekdag vanaf 21.30 uur te zien op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4. Op GoPlay.be en kanaal 247 op Telenet Digital TV kan je 24/7 kijken.

Lees ook:

Meer
Lees meer...