Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: vrouwen winnen vrijstelling, dus deze twee mannen zijn genomineerd


Big Brother 2021 Matt Michel Mike Nick
© De helft van de vier overgebleven mannen Matt, Michel, Mike en Nick is genomineerd – Bron: SBS

Er moest opnieuw genomineerd worden in Big Brother en dus komt er voor twee personen een spannende tijd aan. Nadat de vroegen immuniteit wonnen met een groepsopdracht lag vast dat twee mannen genomineerd zouden worden. De keuze viel daarbij op Mike en Matt.

De dag begon gisteren nochtans goed in het Big Brother-huis. Na vier dagen van isolatie in het minder luxueuze deel van het huis kregen de mannen namelijk de toestemming om terug te keren naar hun vrouwelijke medebewoners.

Lees ook: ‘Big Brother’ krijgt steeds meer kritiek over “manipulatie door montage”

Vrouwen winnen immuniteit

Die vreugde was echter van korte duur, want al snel moest er gestreden worden voor immuniteit bij de nominaties. Deze keer besloot Big Brother om de mannen tegen de vrouwen uit te spelen.

Aan de hand van puzzels moest een zo hoog mogelijke toren gebouwd worden en al snel werd duidelijk dat de vrouwen hun mannelijke medebewoners keer op keer te snel af waren. Zij wonnen dan ook de proef en de daarbij horende immuniteit.

Mike en Matt

Na de puzzelproef was het dan ook echt tijd om te nomineren. Met nog maar vier mannen over was dat meteen ook een heel spannend moment voor Matt, Michel, Mike en Nick.

Nadat alle stemmen geteld waren, bleken het uiteindelijk Mike en Matt te zijn die zich zorgen moeten maken. Eén van hen zal vanavond tijdens de live-uitzending het programma moeten verlaten. Stemmen voor je favoriet kan op de website van GoPlay.

Lees ook: Zet productie ‘Big Brother’ Jill en Zoey bewust in een beter daglicht?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428