‘Big Little Lies’ seizoen twee lanceert nieuwe trailer met Meryl Streep in de hoofdrol

Big Little Lies seizoen 2 komt eraan, en de bloedstollende trailer doet ons al verlangen naar 9 juni, wanneer de serie wordt gelanceerd. Aan de huidige al bekende cast van Sailene Woodley, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern en Zoë Kravitz wordt de nieuwe powervrouw Meryl Streep toegevoegd. 

Als je het eerste seizoen nog niet gezien hebt, pas dan op voor spoilers. De miniserie komt terug met zeven spannende afleveringen en begint al meteen met het verleidelijke openingslied ‘Cold Little Heart’, door Michael Kiwanuka, waar we sinds het begin van de serie zo een fan van zijn geworden.

Kijk hier naar de trailer van Big Little Lies Season 2:

The Monterey Five

Tijdens de nieuwe trailer ontdekken we dat de moeders die bij de moord waren van Perry, The Monetery Five worden genoemd. “We maken ons illusies als we denken dat mensen zullen stoppen met praten”, vertelt Celeste Wright aan Madeline Mackenzie, Jane Chapman en Renata Klein terwijl de vrouwen in een auto zitten. Ze verwijst waarschijnlijk naar de gebeurtenis uit seizoen 1, toen Bonnie Carlson, Perry de afgrond induwde tijdens een liefdadigheidsevenement van de school. Bonnie hielp Celeste om af te komen van haar man Perry die haar misbruikte. De vijf moeders waren er allemaal bij en beloofden elkaar het geheim te houden. Op het einde van het seizoen kan je zien dat ze vrijuit gaan, maar voelen ze dat ze nog steeds in de gaten worden gehouden.

Terug in de auto zegt Jane dat ze op het strand werd benaderd door een jongeman die vroeg of ze deel uitmaakte van de zogenaamde Monterey Five. “Precies zoals hij het zei, weet je … alsof we allemaal scharlakenrode letters op onze rug hebben” ,zegt Jane tegen de groep.

De schoonmoeder van Perry

Meryl Streep speelt de schoonmoeder van Perry, de man van Celeste en lijkt precies door de leugens van de vrouwen heen te kunnen zien. De bezorgde moeder is op zoek naar antwoorden over wat er met haar zoon is gebeurd. “Mijn zoon is dood. Ik wil weten wat er die nacht is gebeurd, “vertelt ze aan Madeline. “Ik voel dat ik het je wil vragen, maar ik … ik denk niet dat ik de waarheid uit je zou krijgen, toch?”

Het beloofd dus spannend te worden met meer geheimen en nieuwe castleden en op Twitter zijn ze in elk geval al razend enthousiast over het nieuwe seizoen.

Iemand is duidelijk fan van Meryl Streep:

Een andere persoon zegt zelfs kippenvel te krijgen:

Maar niet iedereen is even enthousiast over de serie:

Meer
Lees meer...