Billie Eilish na ruim een jaar terug single

Populaire zangeres Billie Eilish (20) gaat terug als vrijgezel door het leven. Haar relatie met acteur Matthew Tyler Vorce (29) is na ruim een jaar verbroken. Vorce maakte het nieuws van hun breuk zelf bekend via zijn Instagram Stories.

Het sprookje tussen Billie Eilish en Matthew Tyler Vorce is na een jaar alweer voorbij. Op sociale media gaan er allerlei geruchten de ronde over de reden van hun breuk: Matthew zou Billie bedrogen hebben. Maar de acteur ontkent met klem alle geruchten over zijn overspel. “Er is niemand vreemdgegaan. Relaties gaan voorbij. Zo eenvoudig is het. Roddels verzinnen en LIEGEN op het internet is gevaarlijk”, deelde hij nog eens via zijn Instagram Stories.

‘Bad Guy’

Billie Eilish en Matthew Tyler Vorce werden voor het eerst samen gespot in april 2021. Het koppeltje werd toen door Page Six knuffelend gefotografeerd tijdens een bezoekje aan een koffiebar in Santa Barbara. Matthew is vooral bekend van zijn rollen in de horrorfilms Mother, May I Sleep with Danger? en Little Monsters.

Maar Billie haar ex-vriendje viel niet in de smaak bij haar fans. Toen er oude racistische en homofobe posts van Matthew opdoken, werd zijn Instagramprofiel overspoeld met haatberichten van Eilish-fans. De acteur heeft zich hier daarna openlijk voor geëxcuseerd. Billie Eilish heeft zelf nog niet gereageerd op het nieuws over de break-up.

Screenshot Instagram @corduroygraham
Meer
Lees meer...