Billie Eilish en Hayley Williams (Paramore) brengen samen monsterhit ‘Misery Business’ op Coachella

Billie Eilish stond afgelopen weekend op Coachella. Tijdens haar set had ze een speciale verrassingsgast bij. Het ging om niemand minder dan Hayley Williams, de frontvrouw van Paramore. Samen brachten ze een ingetogen versie van de legendarische hit Misery Business van de groep.

Op Coachella pakken artiesten geregeld uit met een special guest. Dat deed ook Billie Eilish. Zij zorgde voor een flinke portie nostalgie op het hoofdpodium van Coachella door Hayley Williams van Paramore mee te nemen.

Hayley Williams

Tijdens het optreden van Billie Eilish tijdens het tweede weekend van Coachella verscheen Hayley Williams op het podium. Samen zongen de twee iconische zangeressen het nummer Misery Business waarmee Paramore in 2007 de wereld veroverde.

Ze brachten een ingetogen akoestische versie van het nummer onder begeleiding van twee gitaren. Het werd een legendarisch moment waarbij twee populaire zangeressen uit een verschillend decennium hun krachten bundelden.

Comeback Paramore?

Hayley Williams liet in januari van dit jaar nog weten dat ze na vijf jaar opnieuw werkte aan nieuwe muziek voor Paramore. Het feit dat ze nu opnieuw op een podium verschijnt om een nummer van de groep te brengen, lijkt aan te tonen dat het nieuwe werk er binnenkort aankomt.

Er is voorlopig nog niets geweten over wanneer het album exact zal verschijnen. Hayley liet wel al weten dat de nadruk bij het nieuwe werk zal liggen op gitaar en drums. Het zal dus iets helemaal anders worden dan de akoestische versie van Misery Business die we op Coachella hoorden.

Beluister hier nog eens de originele versie van Misery Business van Paramore:

Meer
Lees meer...