Billy Magnussen speelt CIA-agent in nieuwste ‘James Bond’-film  

getty images

Er gaan verschillende geruchten de ronde over de cast van de volgende ‘James Bond’-film. De ‘The Game Night’-acteur Billy Magnussen liet wel een heel duidelijke hint achter op Instagram, over zijn casting bij James Bond. Volgens Vertigo zou Magnussen de rol van een CIA-agent à la Felix Leiter op zich nemen. De film komt pas volgend jaar begin februari uit.  De eerste opnames gingen vorige week van start. 

De The Game Night acteur Billy Magnussen heeft zojuist zijn betrokkenheid bij de vijfentwintigste James Bond film bevestigd. De ster heeft op zijn Instagramaccount een schijnbaar onschuldige post geplaatst die eigenlijk een grote aanwijzing geeft over wat zijn volgende film is waarin hij zal verschijnen, namelijk de nieuwste James Bond. De acteur is niet enkel bekend door zijn rol in de The Game Night, hij speelde onder andere ook in Into The Woods, Ingrid Goes West en in de televisieseries Broadwalk Empire en Maniac.

Hij plaatste de foto op Instagram met het bijschrift: “#tbt verloren in Vietnam, en je krijgt een teken. Het adres is zelfs niet logisch.” De schijnbare throwback-foto toont een Vietnamese straat waar alles vervaagd is, afgezien van een deur met het nummer 007.

Hier kan je zijn Instagrambericht zien:

Shatterhand

Volgens Vertigo magazine is Magnussen de eerste keuze geworden om de rol van een CIA-agent à la Felix Leiter op zich te nemen. De acteur is een oude bekende van Bond vijfentwintig-regisseur Cary Fukunaga. De twee werkten al samen aan de Netflix-serie Maniac. De naam van de vijfentwintigste film zou naar verluidt Shatterhand zijn, maar daar is nog niets van bevestigd.

Rami Malek

De Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek wordt waarschijnlijk de nieuwe schurk in de Bond-films. Hij zit volgens het magazine Collider in de laatste onderhandelingen om de rol op zich te nemen in de vijfentwintigste Bond-film. Voor zijn rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody wond de acteur net een Oscar en dit komt hem goed uit. De Bond-franchise heeft namelijk de gewoonte om Oscarwinnaars op te pikken en ze om te dopen tot schurken. Zo gebeurde het ook bij Javier Bardem en Christoph Waltz.

“Ik zou nog liever mijn polsen doorsnijden”

“Ik zou nog liever mijn polsen doorsnijden”, dat is het antwoord dat Daniel Craig gaf aan Time Out, na de vraag of hij na Spectre nog in een andere Bond film zou verschijnen. Toch keerde hij hierna op terug en zei hij: “Ik wil het wel doen, maar enkel voor het geld.” Voor Spectre kreeg de 51-jarige acteur een wedde van 37 miljoen pond. Craig heeft zich toch bedacht want met een loon van 50 miljoen pond is hij nu executive producer en speelt hij zijn vertrouwde rol van James Bond.

James Bond opnames

De Bond-film liep enige vertraging op doordat ze veranderden van regisseur. Eerst gingen de Broccoli producers in zee met de Slumdog Millionaire regisseur Danny Boyle. Maar die stapte al snel op wegens ‘creatieve meningsverschillen’. Naar verluidt omdat hij te veel actuele onderwerpen in zijn scenario had gepropt. Al zijn er ook geruchten dat hij het niet eens was met het plan van de producenten om James Bond de film dit keer niet te laten overleven. Vandaag, met de regisseur Carry Fukunaga, begonnen de opnames eindelijk in Hakdal, een dorpje in Noorwegen.

Een Nederlandse toerist nam een foto en postte het op Twitter:

Meer
Lees meer...