Left Right
scrollTop top

‘Birds of Prey’ brengt album met enkel vrouwelijke artiesten uit


Birds of Prey: The Album
© Warner Music Group

Na de film over Harley Quinn is er nu ook ‘Birds of Prey: The Album’ uitgekomen. Het album is in de typisch stijl van de film, vol power en met alleen maar vrouwelijke artiesten op de cover.

Terwijl de film met Margot Robbie in de hoofdrol nog maar net in de bioscoopzalen te zien is, is er ondertussen ook al een volledige playlist over de film gemaakt. Wie niet genoeg kan krijgen van Harley Quinn kan dus blijven nagenieten. ‘Birds of Prey: The Album’ bestaat uit 15 nummers en bevat dezelfde energieke sfeer als de film. De trailer van het album laat je meteen snakken naar meer muziek.

Vervolg op ‘Suicide Squad: The Album’

‘Birds of Prey: The Album’ is het vervolgverhaal van de succesvolle samenwerking tussen Atlantic Records and Warner Bros. Pictures. Die twee werkten eerder al samen voor het in 2016 Grammy-genomineerde ‘Suicide Squad: The Album’. Dat album stond in meer dan 70 landen over de hele wereld bovenaan de hitlijsten, waaronder twee weken na elkaar op de Billboard 200.

Alle liedjes komen voor in de film. Zo hoor je de soundtrack Diamonds van Megan Thee Stallion en Normani, maar ook andere krachtige vrouwen zoals Halsey (Experiment On Me), Doja Cat (Boss Bitch), Charlotte Lawrence (Joke’s On You) en Saweetie & GALXARA (Sway With Me). Ook de Black Canary uit de film, gespeeld door Jurnee Smollett-Bell, covert It’s A Man’s Man’s Man’s World.

Ondertussen zijn er al meerdere muziekvideo’s verschenen op YouTube en is het album gepubliceerd op Apple Music en Spotify.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  691.854
 • Aantal
  doden
  20.726