‘Black Mirror’ teaset nieuwe aflevering met Hugh Grant

Black Mirror komt waarschijnlijk dit jaar nog met een extra aflevering. Met een teaser, die maker Charlie Brooker deelde op Twitter, is dat nieuws bekendgemaakt.

2020 kon zomaar eens het scenario zijn van een aflevering van Black Mirror. En dat is ook de makers van de Netflixreeks niet ontgaan. Daarom komt er nu een extra aflevering van de reeks, die in het teken zal staan van 2020.

Death to 2020

Veel is er nog niet bekend over de extra aflevering. Al weten we wel al dat acteur Hugh Grant er de hoofdrol in zal spelen. Hij verklapte eerder namelijk al dat hij samen met Charlie Brooker, de maker van Black Mirror, aan een mockumentary werkte over 2020. Daarin zal Hugh Grant een geschiedkundige spelen die geïnterviewd wordt over het bijzondere jaar 2020.

De teaser die Charlie Brooker nu deelde op zijn Twitteraccount lijkt dat ook te bevestigen. “2020, zelfs de makers van Black Mirror hadden dit jaar niet kunnen verzinnen. Maar ze hebben nog iets toe te voegen: Death to 2020.” Zo klinkt het in de teaser. Vervolgens komen we nog te weten we de aflevering binnenkort mogen verwachten bij Netflix. Wij vermoeden alvast dat het nog voor 2020 zal zijn en dus voor het einde van deze maand zal verschijnen.

Black Mirror is één van de reeksen op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...