‘Blind Getrouwd’: Hoe gaat het nog met Florence en Jiri?

Jiri en Florence zijn exact één jaar getrouwd en ondertussen gaat het nog steeds iedere dag beter en beter tussen hen. De twee deden het tijdens Blind Getrouwd nochtans aanvankelijk zeer rustigaan, maar duidelijk met resultaat. Ondertussen blijven ze samen naar de toekomst kijken.

Het meest spannende beslissingsmoment van de vier koppels die door de experten samengesteld zijn, kwam er ongetwijfeld bij Florence en Jiri. De twee leken wel week na week naar elkaar toe te groeien, maar vooral Florence bleef voor de kijker moeilijk in te schatten. Toch was er hoop want Jiri toonde regelmatig veel geduld en Florence leek dat wel te appreciëren en gaf nooit signalen dat ze hun huwelijk wilde opgeven.

Samenwonen

Uiteindelijk kozen beiden er dus toch voor om getrouwd te blijven. Dat zorgde voor twee mooie speeches en een heel emotioneel moment in de slotaflevering van het zevende seizoen van Blind Getrouwd op VTM. De twee zeiden tijdens het reüniemoment dat ze vol ongeduld ernaar uitkeken om verder te bouwen aan hun relatie zonder camera’s in de buurt. En ook nadien spraken zowel Florence als Jiri altijd heel enthousiast over een toekomst samen.

Omdat Florence en Jiri een jaar getrouwd zijn, contacteerde Het Laatste Nieuws hen opnieuw en uit dat gesprek blijkt dat de twee nog steeds zeer verliefd zijn. “We zijn zo gelukkig samen. We wonen nog niet samen, maar willen op termijn wel samen iets kopen. Ons nestje, waar we ons beiden goed bij voelen. En dat alles op ons eigen tempo”, legt Florence uit.

Opnieuw trouwen?

Ondertussen kan je op de Instagramaccounts van Jiri en Florence zien dat de twee regelmatig samen op reis gaan. “We hebben de voorbije maanden al enkele korte tripjes gemaakt, en zijn we net terug van een reis naar Bali. Dat was onze eerste lange trip samen. Géén huwelijksreis, voor alle duidelijkheid. Over enkele jaren willen we onze huwelijksgeloften hernieuwen. De reis die daarop volgt, dát zal onze échte honeymoon zijn”, klinkt het.

Voor die geloften hernieuwd kunnen, wil Jiri zijn vrouw ook eens echt ten huwelijk vragen. “En ik weet nu al dat ik ja zeg, maar ik hoop wel dat hij nog eventjes wacht. Die druk, daar heb ik geen zin in. Jiri en ik willen nu eerst genieten van simpele – maar voor ons leuke – eerste keren, zoals een zomers terrasje, bijvoorbeeld. Ons grote geheim op relatievlak? Dat we bewust tijd maken voor elkaar. Jiri en ik hebben beiden een drukke job, waardoor we bijvoorbeeld niet altijd samen kunnen slapen. Maar de volgende keer is dat dan des te fijner”, legt Florence uit.

Meer
Lees meer...