‘Blind Getrouwd’: Hoe gaat het nu met het liefdesleven van Joren en Lien?

Het minst spannende beslissingsmoment tijdens het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd op VTM was ongetwijfeld dat van Lien en Joren. Voor de kijkers was het namelijk al lang duidelijk dat beiden “nee” zouden zeggen en bleek ook te kloppen. Maar hoe gaat het enkele maanden later in de liefde met Joren en Lien?

Van bij het begin liep het “experiment” van Blind Getrouwd Lien en Joren vrij stroef. De twee hadden niet meteen een klik en leken ook nooit dichter naar elkaar te groeien. Op het einde leefden ze – zo leek het toch – quasi naast elkaar. Hun keuze tijdens het beslissingsmoment in het Capucienenklooster van Aarschot was voor trouwe kijkers dan ook niet echt een verrassing. De positieve sfeer tussen hen beiden, zorgde bij Joren in de laatste dagen nog voor enige twijfel. Maar uiteindelijk beslisten ze – met veel respect voor elkaar – om toch te scheiden.

Lien kreeg tijdens en na het programma veel kritiek en sommige kijkers gaven haar dan ook dan ook de schuld van het ‘mislukte’ huwelijk. Achteraf reageerde ze op die online commentaren. Lien zei dat het hard was aangekomen om te lezen wat er over haar werd geschreven. Ze zei dat haar soms afstandelijke gedrag kwam door oververmoeidheid. Op het reüniemoment – 2,5 maanden na het beslissingsmoment – gaf ze wel toe dat ze misschien iets te laat had opengesteld naar Joren toe.

Goede vrienden

Ondertussen zijn we nog wat later en zijn Lien en Joren, ondanks hun nakende scheiding, nog steeds goede vrienden. Dat vertelden ze aan HLN op de avant-première van de film De Zonen van Van As. “Tuurlijk komen wij nog overeen”, zei Lien daar.

Op liefdesvlak is het bij beiden echter kalm, want zowel Joren als Lien zijn nog steeds single. “Bij mij is er alleszins geen liefdesupdate”, zei Joren. “En ook bij mij niet”, voegde Lien daaraan toe. “Al zou ik het haar wel volledig gunnen”, besloot Joren.

Meer
Lees meer...