Bockie De Repper en Mathieu Terryn volgende maand al te zien in nieuwe ‘Snackmasters’

Binnenkort keert Snackmasters terug naar VTM. Daarin zullen Koen Wauters en Ruth Beeckmans niet langer te zien zijn. De twee beste vrienden – en fervente foodloversBockie De Repper en Mathieu Terryn gaan namelijk presenteren. Het nieuwe seizoen gaat in november van start en kan weer op heel wat bekende chefs rekenen.

Na De Verraders, Blind Getrouwd, en nog heel wat andere programma’s komt binnenkort ook Snackmasters terug. Welke chefs precies zullen deelnemen, is nog niet bekend. Maar presentators Bockie en Mathieu zijn er wel alvast helemaal klaar voor. “Ik twijfel over alles, maar hier heb ik meteen ja op gezegd”, klinkt het bij Bockie.

Snackmasters

In Snackmasters gaan acht topchefs aan de slag om legendarische snacks na te maken. Op drie dagen tijd proberen ze een identieke kopie te maken van een bekende snack. Na drie dagen staan de chefs tegenover elkaar in de fabriek waar ze elk een perfecte kopie van de snack proberen te maken. Een driekoppige jury van fabrieksmedewerkers bepaalt wie de winnaar is.

De culinaire strijd tussen de bekende chefs wordt deze keer geleid door een opvallend nieuw presentatieduo: professionele foodlovers Mathieu Terryn en Bockie De Repper. Die eerste maakte enkele jaren geleden een boek over Croque Monsieurs en die tweede heeft een volledige YouTube-reeks over eten én is natuurlijk ook bekend van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn.

Nieuw seizoen, nieuwe recepten

Vanaf woensdag 1 november barst bij VTM de culinaire strijd tussen de bekende chefs opnieuw los in een nieuw seizoen. Met hun snackmobiel doorkruisen Bockie en Mathieu het land om in de fabrieken alle geheimen achter de meest iconische snacks te ontfutselen. Dit seizoen staan de Frisko, Zwan, Dinosauruskoek, Lucifer, Pim’s, Pizza Mozzarella en Big Mac op het menu.

Meer
Lees meer...