‘Snackmasters’ keert terug met Bockie De Repper en Mathieu Terryn

VTM heeft deze ochtend zijn najaarsprogramma bekendgemaakt. Vorige week liet de zender al weten dat De Verraders zou terugkeren, maar nu is de lijst dus ook volledig. Daarbij zien we ook een terugkeer van het programma Snackmasters. Het nieuwe seizoen zal niet meer gepresenteerd worden door Koen Wauters, maar wel door Bockie De Repper en Mathieu Terryn.

Binnenkort kunnen we weer heel wat nieuwe programma’s verwachten op de zender VTM. Gisteren maakte de zender bekend dat er een special zal verschijnen van Make Up Your Mind, waarbij bekende gezichten zich als drag queen wanen. Deze ochtend voegde de zender daar nog wat aan toe. Zo komt Karen Damen met Wat Zou Jij Doen? waarbij er antwoorden worden gezocht op dilemma’s en krijgen ook de broers Coppens een nieuw programma. Maar ook Snackmasters keert dus terug.

Snackmasters

In Snackmasters gaan acht topchefs aan de slag om legendarische snacks na te maken. Op drie dagen tijd proberen ze een identieke kopie te maken van een bekende snack. Na drie dagen staan de chefs tegenover elkaar in de fabriek waar ze elk een perfecte kopie van de snack proberen te maken. Een driekoppige jury van fabrieksmedewerkers bepaalt wie de winnaar is.

De culinaire strijd tussen de bekende chefs wordt deze keer geleid door een opvallend nieuw presentatieduo: professionele foodlovers Mathieu Terryn en Bockie De Repper. Die eerste maakte enkele jaren geleden een boek over Croque Monsieurs en die tweede heeft een volledige YouTube-reeks over eten én had vorig jaar zelfs zijn eigen reeks op Play 4. Welke chefs precies zullen deelnemen, valt nog af te wachten.

Snackmasters is later dit najaar te zien op VTM.

Meer
Lees meer...