VTM pakt uit met nieuw programma ‘Wat Zou Jij Doen?’ met Karen Damen

VTM heeft z’n najaarsprogrammatie bekendgemaakt. Daarbij is er plaats voor enkele gloednieuwe programma’s. Een daarvan is Wat Zou Jij Doen?, dat gepresenteerd zal worden door Karen Damen. In het programma zullen mensen die met een dilemma zitten hun toekomst in de handen van een zaal vol willekeurige Vlamingen leggen.

Ben jij iemand die niet makkelijk knopen kan doorhakken? Dan heb je waarschijnlijk al wel eens de hulp van vrienden of familie ingeschakeld wanneer je een moeilijke keuze moest maken. In het nieuwe VTM-programma Wat Zou Jij Doen? krijgen mensen hulp uit een heel andere hoek.

Wat Zou Jij Doen?

VTM heeft het gloednieuwe programma Wat Zou Jij Doen? aangekondigd. In het programma zal Karen Damen mensen helpen om een belangrijke knoop door te hakken. Nu ja, de hulp zal vooral komen van een zaal vol wildvreemden.

In Wat Zou Jij Doen? zullen we namelijk kennismaken met enkele Vlamingen die met een dilemma zitten. Een droomjob in het buitenland of dichtbij familie en vrienden wonen? Een kat of een hond in huis nemen? Een eigen stekje of hotel mama? Een wereldreis maken met de zeilboot of toch maar niet? Zelf kunnen ze de beslissing niet maken, waardoor ze de hulp van Karen Damen inschakelen. Voor een theaterzaal vol wildvreemden zullen de mensen hun dilemma uit de doeken doen, waarna de zaal de vraag krijgt: “Wat zou jij doen?”. De meerderheid beslist en de keuze van het publiek is definitief en bindend.

Wat Zou Jij Doen? is dit najaar te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...