5 bekende Vlamingen transformeren naar drag queens in nieuwe VTM-show ‘Make Up Your Mind’

Het einde van de zomer nadert en dat betekent ook dat het nieuwe tv-seizoen eraan komt. Ondertussen zijn er al heel wat nieuwe of terugkerende programma’s bekendgemaakt. En daar komt nu in september op VTM nog eentje bij. In Make Up Your Mind worden vijf bekende gezichten omgetoverd in drag queens en is het aan de kijker om te raden over wie het gaat.

Vanaf vrijdag 8 september is er op VTM een nieuwe show te zien. Nadat The Masked Singer op die dag al drie keer een groot succes was, is het nu aan Make Up Your Mind. Dat programma bestaat in Nederland al een tijdje, maar komt nu dus overgewaaid naar Vlaanderen. Enkele bekende Vlamingen zullen in de nieuwe show worden getransformeerd naar indrukwekkende drag queens om nadien het optreden van hun leven te geven.

Make Up Your Mind

Binnenkort staat vrijdagavond garant voor torenhoge hakken, opgezette kapsels en kleurrijke make-up. Vermomd als echte queens worden vijf bekende Vlamingen in verschillende rondes beoordeeld door een professionele jury van drag queens. Maar naast de professionele jury is er ook een panel dat moet zien te raden over welke bekende Vlaming het precies gaat.

Dat panel bestaat uit Bart Appeltans (Blind Gekocht), Natalia, Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans. Zij kijken alvast uit naar dit nieuwe tv-concept. “Drag is een soort kunstvorm”, vertelt Bart. “De creativiteit, de looks, de make-up … ik vind dat indrukwekkend.” Ook Ruth Beeckmans is fan. “Vooral het theatrale trekt me aan. Het is lekker over the top en niets is te veel … I love it.”

Eenmalig

Op de eerste foto zien we alvast drie van de vijf queens die deze keer zullen deelnemen. Het raden kan dus ook bij de kijker al beginnen, al is de foto nog niet heel duidelijk. Op 8 september treden ze echt in de spotlights op VTM en op 10 september verschijnt er nog een special waarin we alle voorbereidingen van de queens te zien krijgen.

Dat wil zeggen dat we dus ook op vrijdag 8 september al meteen te weten komen welke vijf bekende gezichten zich aan het programma hebben gewaagd. Of er ook daarna nog andere afleveringen zullen volgen, valt af te wachten.

Bekijk hier de eerste teaser:

Make Up Your Mind is op vrijdag 8 september om 20u35 te zien bij VTM. Op zondag 10 september volgt Make Up Your Mind: Het Verhaal van de Queens.

Meer
Lees meer...