VTM deelt nieuwe beelden fictiereeks ‘Exen’

In het najaar komt VTM met een nieuwe reeks Exen. De reeks gaat over een jong koppel dat op de proef gesteld wordt wanneer heel wat exen ineens opduiken. In een nieuwe clip zien we alvast hoe Gilles (Bart Hollanders) reageert als hij zijn ex tegenkomt in de supermarkt.

Het einde van de zomer betekent ook dat de najaarsprogrammatie van de verschillende zenders vorm begint te krijgen. Zo weten we al dat De Verraders zal terugkeren op VTM en dat programma’s als Celebrity MasterChef en Klopjacht snel te zien zullen zijn op Play4.

Ook voor fictie is er weer heel wat ruimte. Zo keert Nonkels terug met een tweede seizoen op Play4 en komt er een nieuw seizoen van De Twaalf op VRT 1. Ook VTM komt met een nieuwe fictiereeks, namelijk Exen.

Exen

De reeks vertelt het verhaal van Gilles (Bart Hollanders) en Yasmine (Serine Ayari). Gilles is een nogal onhandige bon vivant die in zijn vrijgezellenleven een nogal actief leven leidde. Dat resulteert in het feit dat hij die ex-vriendinnen graag wil ontlopen. Maar dat lijkt niet altijd even makkelijk.

In de eerste teaser kregen we al te zien dat we maar liefst vier exen van Gilles te zien zullen krijgen. Die worden gespeeld door Charlotte Timmers (Flo), Ella-June Henrard (Ruth), Janne Desmet (Clara) en Eva Binon (Inge).

Supermarkt

Ondertussen loste VTM ook een nieuwe clip. Daarin zien we hoe Gilles zijn ex Inge tegenkomt in de supermarkt. In de clip wordt al snel duidelijk dat Gilles nog niet volledig over de breuk heen is. Bij een klein compliment kruipt hij namelijk verlegen weg.

Maar ook bij Inge lijkt nog niet alle liefde over. Zij reageert op haar beurt dan weer speciaal op de kennismaking met de kinderen van Yasmine. De ongemakkelijkheid spat er alvast van af.

Bekijk de clip uit Exen hier:

Exen verschijnt dit najaar op VTM.

Meer
Lees meer...