‘Exen’: Nieuwe fictiereeks van VTM met Bart Hollanders en Serine Ayari krijgt eerste teaser

VTM komt dit najaar met een nieuwe, grappige fictiereeks. De hoofdrollen in Exen zijn weggelegd voor Bart Hollanders en Serine Ayari. Je kan hen nu al aan het werk zien in een korte teaser trailer.

Dit najaar is het weer tijd voor nieuwe Vlaamse fictie op VTM. Exen is comedy-drama over een verloofd koppel dat hun relatie op de proef ziet gesteld worden door het opduiken van heel wat exen. De hoofdrollen zijn voor Bart Hollanders (Callboys) en Serine Ayari (De Luizenmoeder). Zij spelen het koppel Gilles en Yasmine.

Gilles en Yasmine

Gilles is een nogal onhandige bon vivant die een wilde periode achter de rug heeft. In die tijd had hij meerdere vriendinnen die hij nu wil ontlopen. Gilles en Yasmine gaan namelijk trouwen en dus is het de bedoeling om geen exen uit te nodigen. Uit de teaser blijkt echter al dat dat veel moeilijker zal zijn dan gehoopt. De exen van Gilles in Exen worden gespeeld door Charlotte Timmers (Flo), Ella-June Henrard (Ruth), Janne Desmet (Clara) en Eva Binon (Inge). De confrontatie tussen Gilles, Yasmine en de exen van die eerste zorgt voor veel grappige, herkenbare en gênante situaties.

Scenarist en showrunner van Exen is Bert Van Dael (Clan, De Twaalf, Beau Séjour). De regie is in handen van Pieter Van Hees (Undercover, Chaussée d’Amour). De reeks zal eerst te zien zijn op Streamz en nadien bij VTM. Wanneer dat exact zal zijn, is nog niet bekend.

Bekijk de trailer van Exen hier:

Exen is dit najaar te zien op VTM.

Meer
Lees meer...