Elodie Gabias onder vuur in nieuwe clip ‘De Verraders’

Het nieuwe seizoen van De Verraders werd gisteren aangekondigd. Wanneer de nieuwe afleveringen precies van start zullen gaan, is nog niet bekendgemaakt. Maar VTM maakte wel al de eerste negen kandidaten bekend. Gisteren zagen we al een video van (tv-)burgemeester Walter De Donder te zien. Vandaag volgt een video van influencer Elodie Gabias.

Het programma De Verraders kwam vorig jaar overgewaaid uit Nederland. Daarin zagen we hoe verschillende bekende gezichten een week samen doorbrachten in een geheimzinnig kasteel. Daar moesten ze te weten zien te komen welke drie medereizigers de verraders waren. Die verraders mochten elke nacht een kandidaat huiswaarts sturen, waardoor het een race tegen de klok werd.

In het eerste seizoen zagen we hoe advocaat Walter Damen, influencer Jamie-Lee Six en tv-kok Loïc Van Impe door presentator Staf Coppens als verraders werden gekozen. Ook in het komende tweede seizoen zullen opnieuw drie verraders worden gekozen.

Nieuw seizoen

Wie die verraders zullen worden, zien we waarschijnlijk pas in de eerste aflevering. Als kijker kom je ook al tijdens de start te weten welke drie bekende gezichten de rest zullen proberen uitschakelen.

Terwijl de drie verraders elke nacht iemand kunnen wegsturen, krijgen de andere kandidaten wel de kans om zich te wreken tijdens de verbanning aan de ronde tafel. De groep die op het einde van het spel in de meerderheid is, wint De Verraders.

Elodie Gabias

Gisteren maakte VTM alvast de namen van 9 deelnemers bekend. Zo kwamen we te weten dat onder andere actrice Nora Gharib, burgemeester Walter De Donder, ex-sporters Hans Van Alphen en Aagje Vanwalleghem, zangeres Klaasje Meijer, presentator Andy Peelman, politicoloog Hendrik Vos en actrice Martine Jonckheere te zien zullen zijn.

Ook influencer Elodie Gabias zal haar kans wagen in het programma. Van haar deelde de zender vandaag alvast een video. Daarin lijkt ze zich uitgebreid te verontschuldigen bij Andy Peelman. “Andy, sorry. Ik heb je langs achter gepakt dat het geen naam heeft. Ik weet niet of ik mezelf ooit kan vergeven, laat staan dat jij me kan vergeven. Het spijt me.”

De Verraders verschijnt dit najaar op VTM.

Meer
Lees meer...