Bockie De Repper keert terug met nieuw seizoen ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’

Binnenkort is Bockie De Repper twee keer per week te zien op televisie. Bockie is al sinds zijn deelname aan De Slimste Mens een graag geziene gast in allerlei programma’s. Zo was hij laatst nog te zien in de emotionele reeks Boris. Nu keert hij naast presentator van Snackmasters ook terug in een tweede seizoen van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn.

Het nieuwe tv-seizoen komt eraan. Zowel Play4 als VRT 1 lieten al weten welke programma’s er op de zenders zitten aan te komen en ook VTM heeft een overvolle programmatie klaarstaan. Naast de terugkeer van onder andere Familie, De Verraders en Blind Getrouwd is ook Bockie De Repper terug met zijn eetprogramma.

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn en daarin ging Bockie De Repper op zoek naar gastvrije mensen in verschillende steden. Bockie zelf is namelijk nogal gek van restaurants. Hij gelooft dan ook niet dat de meeste mensen elke dag voor zichzelf of voor hun gezin koken. In het programma gaat hij dan ook van deur tot deur om zichzelf van het tegendeel te bewijzen.

In tegenstelling tot vorig jaar komt er in het tweede seizoen wel een kleine verandering. Zo zal Bockie deze keer ook bij bekende mensen langsgaan. Zo zien we onder andere zanger Ian Thomas, roeier Ward Lemmelijn, chocolatier Dominique Persoone, juriste Nele Somers, burgemeester Bart Tommelein en zanger Sergio Quisquater de revue passeren.

YouTube

Naast het programma Dat Eet Dan Gelukkig Zijn en het presenteren van Snackmasters is Bockie ook daarnaast nog vaak bezig met eten. Zo heeft hij op zijn eigen YouTubepagina verschillende series waarbij hij op zoek gaat naar het beste eten in steden. Daarbij horen ook katerfood, takeaway én budgetvriendelijke opties.

Bekijk de eerste beelden van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn hier:

Dat Eet Dan Gelukkig zijn is vanaf 7 september elke donderdag te zien op VTM 2.

Meer
Lees meer...