‘Boer zkt Vrouw’ bezoekt ex-deelnemers in speciale afleveringen voor 20ste verjaardag

Boer zkt Vrouw bestaat 20 jaar en dat wil VTM vieren. Vanaf 28 mei zal presentatrice Dina Tersago enkele weken lang op bezoek gaan bij oude bekenden. Zo krijgen de fans boeren te zien die door het programma gelukkig zijn geworden, maar komen er ook andere opvallende verhalen aan bod.

Het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw is ondertussen nog volop bezig. Zo moeten boeren Thomas, Michiel en Bert nog een laatste keuze maken en moet ook de reünie aflevering nog verschijnen. Toch kondigde VTM vandaag aan dat er vanaf 28 mei nog een project rond het programma zal verschijnen.

Daarin gaat Dina Tersago niet alleen op bezoek bij oude bekenden, maar stelt ze ook nieuwe boeren voor voor het nieuwe seizoen. En om de cirkel rond te maken, zit daar ook een oude bekende bij. Een boer die opnieuw via het programma op zoek gaat naar de grote liefde.

Boer zkt Vrouw – 20 jaar

Al 117 Vlaamse boeren zijn door Boer zkt Vrouw geholpen in hun zoektocht naar de liefde. Twintig jaar na het eerste seizoen gaat Dina Tersago tientallen ex-deelnemers opzoeken om te horen hoe het anno 2024 met hen en hun gezin gesteld is.

Daarbij blikken ze ook terug op enkele opvallende en emotionele momenten. “Het is niet te geloven dat ik al 20 jaar heel Vlaanderen rondrijd van boerderij naar boerderij, maar wàt een heerlijke trip was het al. Ik ben ondertussen al van 23 baby’s – waarvan de oudste ondertussen al 13 jaar is – ‘tante’ Dina, en in mijn hart is er nog plaats voor zoveel meer”, klinkt het bij Dina.

Boer zkt Vrouw – 20 jaar is vanaf 28 mei elke dinsdag te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...