‘Boer zkt Vrouw’ stelt binnenkort boeren voor nieuw seizoen voor

Het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw loopt stilaan op z’n einde. Al heel wat boeren hebben hun finale keuze gemaakt en anderen hebben nog heel even tijd. Als dat seizoen is afgelopen, staat er nog veel meer Boer zkt Vrouw op het menu. Daarbij bezoekt Dina Tersago oude bekenden én stelt ze nieuwe boeren voor.

Niels koos voor Sylvie, Robbe koos voor Branko, Martijn koos voor Lisanne en Sanne koos voor niemand. Dat is de stand van zaken in het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw. Bij Michiel, Thomas en Bert staat die keuze nog niet helemaal vast. Zij moeten elk nog kiezen tussen twee kandidaten. Wie dat zullen worden, krijgen we nog in enkele afleveringen te zien. Daarna volgt er ook nog een reünie op zondag 2 juni.

Nieuwe boeren

In Boer zkt Vrouw – 20 jaar gaat Dina Tersago opnieuw op bezoek bij oude bekenden. Tijdens die afleveringen worden ook meteen zeven nieuwe boeren voorgesteld aan het publiek. Zij zullen de komende maanden op zoek gaan naar de liefde. De parcours zullen dan vanaf het voorjaar van 2025 te volgen zijn op VTM.

Eén kandidaat van het nieuwe seizoen kennen we al. VTM laat namelijk weten dat er voor één boer een dubbele rol is weggelegd. Hij deed enkele jaren geleden al eens mee aan het programma en gaat in het nieuwe seizoen opnieuw op zoek naar de liefde.

Boer zkt Vrouw – 20 jaar is vanaf 28 mei elke dinsdag te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...