‘Boer zkt Vrouw’: Boer Ruben waagt na tien jaar opnieuw zijn kans

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw mag dan zijn afgelopen, de aanloop naar het zeventiende seizoen is al volop bezig. Dina Tersago stelt is Boer zkt Vrouw – 20 jaar namelijk wekelijks de boeren voor die volgend jaar hopen om de liefde te vinden. Onder hen zit met Ruben ook een oude bekende. Hij deed tien jaar geleden namelijk al mee.

Het afgelopen seizoen van Boer zkt Vrouw leverde met Michiel & Rune en Robbe & Branko twee relaties op. Een mooi eindresultaat waar ook de zeven boeren die volgend seizoen deelnemen zullen op hopen. Van hen maakten eerder al kennis met Yarne, Michiel, Fauve en Alberic. Dinsdag is het aan Ruben om zijn oproep te doen.

Ruben

De 34-jarige boer Ruben deed tien jaar geleden al eens mee met Boer zkt Vrouw. Toen leerde hij een meisje kennen en sloeg de vonk over. “De klik was er in het begin aan beide kanten, maar dat is dan plots gestopt”, zegt hij daar nu over.

“Ik heb gevraagd aan Dina of ik nog eens een herkansing kreeg. We zijn tien jaar later, ik ben een andere mens geworden. Ik ben veel rustiger en veel meer doordacht, al heb ik nog altijd een pittig en romantisch kantje. Ik leef niet voor te werken, maar werk om te leven”, klinkt het bij Ruben.

Melkveeboerderij en loonwerkersbedrijf

Ruben heeft een klein melkveeboerderij, maar bouwde ook het loonwerkersbedrijf van zijn vader uit tot een groot bedrijf. Zo kunnen andere boer hem, of zijn personeelsleden, inhuren om bij hen iets te doen. Professioneel heeft hij dus alles op een rijtje, alleen ontbreekt daarbij nog steeds een vrouw.

Boer Ruben droomt ervan samen met zijn partner met de quad door de velden te rijden, naar de privésauna of op restaurant te gaan en samen te koken of een film te kijken. Zijn toekomstige vrouw haalt alvast een nieuwe man in huis, want Ruben staat zelfstandig in het leven. De boer woont dan wel naast zijn ouders, ze lopen zeker niet elkaars deur plat. De was en de plas, koken, boodschappen doen, Ruben doet het allemaal met plezier. 

Bekijk hier de oproep van boer Ruben:

Boer zkt Vrouw – 20 jaar – met de voorstelling van de nieuwe boeren – is elke dinsdag te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...