‘Boer zkt Vrouw’: Dina Tersago stelt twee nieuwe boeren voor

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw zit er bijna op en dus is het tijd om vooruit te kijken naar het zeventiende seizoen. Dat doet Dina Tersago door meteen de nieuwe boeren voor te stellen, en deze week zijn dat Yarne en Michiel.

In het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw hebben we zondag enkel nog de reünieaflevering te goed. Dan zullen we weten of de opflakkerende liefdes uit de meest recente aflevering nog altijd even hevig branden. Maar niet getreurd. Dina Tersago blijft ook daarna op je scherm.

Zij brengt vanaf deze week telkens op dinsdag een bezoek aan voormalige deelnemers van Boer zkt Vrouw. Op hetzelfde moment zullen ook de zeven boeren voorgesteld worden die volgend jaar deelnemen aan het grote avontuur. Deze week krijgen we met Yarne en Michiel al de eerste twee boeren te zien.

Yarne

Yarne is een 23-jarige vleesveeboer en slager uit Oplinter (Vlaams-Brabant). Ondanks zijn jonge leeftijd is hij al zeer volwassen omdat hij al op zijn twaalfde op internaat ging om landbouw te studeren. Hij runt zijn boerderij samen met zijn vader en houdt ook een hoeveslager open. Dat alles zou hij graag verder uitbouwen, liefst met iemand aan zijn zijde.

Ondanks zijn drukke job heeft hij nog veel tijd voor hobby’s. Zo gaat hij in het weekend graag uit in Leuven met vrienden en houdt hij van op vakantie gaan en uit eten gaan. “Het leven is meer dan de boerderij alleen”, klinkt het bij Yarne. Hij droomt van huisje, tuintje, gezinnetje met een warme, naturelle, verzorgde, humoristische vrouw die family minded is en een hart heeft voor de boerenstiel.

Michiel

De 32-jarige Michiel werkte als zelfstandige in de wegenbouw, maar zocht daarna ook nog iets in de landbouwsector. Die droom deed hem anderhalf jaar geleden een edelhertenboerderij kopen in Frankrijk. Sindsdien is hij de trotse eigenaar van 100 wilde herten, 16 hectare weiland en 4 hectare bos. Hij woont op de boerderij in een typische idyllische Franse hoeve met een gîte, die hij in de zomer graag wil verhuren als vakantiewoning. Daar woont Michiel overigens samen met zijn zoontje van 2,5 jaar dat hij in co-ouderschap opvoedt.

Omdat hij zelf nogal verlegen is, schakelde hij de hulp van Dina in om hem aan een vriendin te helpen. Michiel heeft geen voorkeur op het vlak van uiterlijk, maar wil iemand waarbij hij zich goed voelt en die beseft dat zijn werk veel van hem vraagt.

Boer zkt Vrouw – 20 jaar is vanaf 28 mei elke dinsdag te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...