‘Boer zkt Vrouw’: De liefde bloeit open bij meerdere boeren

De laatste gewone aflevering van Boer zkt Vrouw leverde heel wat verliefde blikken en kusjes op. Het avontuur lijkt bij heel wat boeren een mooi einde te krijgen na de romantische trip.

Zondag kon je op VTM kijken naar de laatste gewone aflevering van Boer zkt Vrouw. Daarin volgden we heel wat van de deelnemers op romantische trip. En hoewel die bij sommige boeren nogal stroef verliep, hing er bij veel anderen al snel liefde in de lucht.

Thomas, Martijn en Michiel

Dat was bijvoorbeeld het geval bij Thomas (30) en Amber (24), die steeds meer naar elkaar toegroeien. “Amber is een mooi meisje. Ze is goedlachs, leuk en heeft een mooi figuur. Ik voel me op mijn gemak bij haar. Ik denk dat hier toekomst in zit”, zei de aardappel- en melkveeboer. “Er is wel wat chemie tussen ons”, moet ook Amber toegeven.

Melkveeboer Martijn (35) had bij zijn finale keuze al laten weten dat hij gevoelens had voor Lisanne (28). Tijdens hun trip in de Nederlandse streek Achterhoek steekt hij dat niet langer weg. “Lisanne is van A tot Z een droomvrouw. Ik ben echt gelukkig. Het is druk in mijn buik. Er zijn allemaal vlindertjes aan het fladderen”, legt Martijn uit. Er valt dan ook al snel een kus.

En ook in Turkije bij Michiel (27) en Rune (23) slaat de vlam over en wordt er heel wat gekust. “Ik heb het gevoel dat ik in een sprookje leef. En ik ben echt heel blij. Ik wil gewoon dicht bij hem zijn, wil hem vasthouden en knuffelen … Ik voel me heel op mijn gemak bij Michiel”, klinkt het bij Rune.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

De reünieaflevering van Boer zkt Vrouw is op zondag 2 juni te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...