Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: Romantische trips voor Michiel, Bert, Martijn, Niels en Thomas

In de voorlaatste aflevering van Boer zkt Vrouw is het tijd voor romantiek. Met Michiel, Bert, Martijn, Niels en Thomas volgen we namelijk vier boeren tijdens de trip met hun uitverkorene. Waar slaat de liefde toe en waar blijft het bij vriendschap?

Sinds vorige week zijn in Boer zkt Vrouw alle koppels gevormd. Toen maakten zowel Michiel, Thomas als Bert hun finale keuze. Voor we kijken hoe het bij hen gaat, gaan we zondag eerst nog een kijkje nemen bij Niels en Sylvie. Die hangen in Zuid-Tirol tijdens het paragliden niet alleen zelf in de lucht, maar er hangt ook liefde in de lucht. Niels krijgt het zowaar zelfs warm van ‘zijn’ Sylvie in een “sexy” dirndl.

Martijn, Bert, Thomas en Michiel

Ook Lisanne en Martijn gaan in de lucht tijdens hun trip in de Achterhoek in Nederland. Nadien houden de twee een race op een stoere e-chopper, waarbij Martijn zich nipt de snelste toont. Het levert hem een kus op van Lisanne.

Thomas en Amber gaan niet de lucht in, maar duiken onder het water. Zij krijgen in het Franse Boulogne-sur-Mer namelijk een rondleiding in het grootste aquarium van Europa. Boer Bert trekt met Melissa dan weer naar Gent, waar een etentje enkele essentiële verschillen naar boven brengt.

Michiel tot slot vertoeft in Istanbul met zijn date Rune. Als de twee na een lange dag samen in het bubbelbad kruipen, wordt het wel heel heet.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...