‘Boer zkt Vrouw’: Deze boeren zijn nog samen na het programma

Boer zkt Vrouw zit erop. Met de reünieaflevering is er een einde gekomen aan het zestiende seizoen van het populaire VTM-programma. Daarin krijgen we ook leuk nieuws te zien. Met Brako & Robbe en Michiel & Rune zijn er namelijk nog steeds twee koppels samen die tijdens het programma gevormd zijn.

De reünie in Boer zkt Vrouw vond zes maanden na de opnames plaats. Op die manier hebben de pas gevormde koppels dus al enige tijd gehad om elkaar ook zonder camera’s te leren kennen.

Michiel en Rune

Bij Michiel (27) en Rune (23) heeft dat de liefde alleen maar versterkt. De vonk tussen de twee sloeg over op romantische trip in Turkije en daarna bleven ze elkaar dagelijks zien. Momenteel zijn de twee nog steeds gek op elkaar. “We voelen ons goed bij elkaar en we lachen samen heel wat af”, klinkt het bij Rune, die aanvankelijk niet wou meedoen aan Boer zkt Vrouw.

“Een goede vriendin schreef me in. Moesten Michiel en ik elkaar tegenkomen op straat, wij zouden niet eens omkijken. Ik zocht eigenlijk altijd een macho. Tot vlak voor de opnames heb ik zelfs getwijfeld of ik wel zou gaan”, is ze eerlijk. Het koppel droomt nu al van samenwonen, trouwen en kindjes.

Robbe en Branko

Ook Robbe (29) en Branko (23) schreven een mooi verhaal in Boer zkt Vrouw. Op televisie konden we al zien hoe goed het klikte tussen hen, en dat is daarna niet minder geworden. “Het is eigenlijk alleen nog maar beter geworden”, zegt Branko, die ondertussen al naar Zweden verhuisde. Daar bouwen ze samen aan een toekomst.

Andere boeren

Sanne (33) stapte vroegtijdig uit het programma, maar kijkt toch tevreden terug op de rollercoaster. “Het is terug als vanouds. Terug op de boerderij met mijn koeien. Ik heb nog wat tijd en rust nodig en dan komt alles wel weer goed. Door in dit avontuur te springen heb ik veel geleerd over mezelf en weet ik wat ik wil en waar ik aan toe ben”, zegt ze.

Dat het niets zou worden tussen Bert (28) en Melissa (27) was al tijdens de opnames duidelijk. Ze spraken nadien nog wel even af en Melissa wou het ook een kans geven, maar Bert miste vlinders.

Tussen Martijn (36) en Lisanne (28) klikte het wel tijdens Boer zkt Vrouw. Zij bleven dan ook na het programma nog een tijdje daten, maar uiteindelijk doken er toch te veel verschillen op. “Uiteindelijk voelde ik het niet. Ik denk dat hij misschien wat te braaf is voor mij. Om een dom voorbeeld te geven uit het verkeer: ik rij altijd wat te hard. Ik leef een beetje op de grens van het leven. Martijn rijdt 80 als je 80 mag. Ik ben de rebel en hij is braaf. Braaf is prima, daar zou de wereld beter van worden. Maar buiten de lijn is veel meer plaats om te kleuren”, legt Lisanne uit.

Melkveehouder Niels (32) en Sylvie (36) hebben nog enige tijd gedate na het programma. “Het ging allemaal snel. En als iets snel gaat, kan het ook snel misgaan. We waren misschien wel té verliefd en hebben heel wat stappen overgeslagen. Het was moeilijk een rem op te zetten. En dan is Niels wat dichtgeklapt”, legt Sylvie uit.

Aardappelboer Thomas (30) en Amber (26) hebben na de romantische trip contact gehouden, maar het bleef uiteindelijk bij vriendschap. “Ik stelde me te veel de vraag of ze zou kunnen samenleven met een boer die heel hard werkt. Ik heb eigenlijk een conclusie in haar plaats gemaakt”, geeft Thomas toe.

Meer
Lees meer...