‘Boer zkt Vrouw’: Sanne krijgt mooie videoboodschap van ‘haar’ mannen

De deelname van Sanne aan Boer zkt Vrouw eindigde dan niet in een relatie. Toch kijkt de melkveeboerin tevreden terug op het avontuur. Om alles mooi te kunnen afsluiten hebben de drie mannen waarmee zij gedate heeft een videoboodschap voor haar gemaakt.

In de meest recente aflevering van Boer zkt Vrouw zagen we zowel bij Thomas, Martijn als Michiel de vonk oversprongen op de romantische trip. Zover is het bij Sanne echter nooit gekomen. Voor haar was Boer zkt Vrouw een echte rollercoaster.

Sanne

Sanne was al acht jaar single bij de start van het programma en dus moest ze heel hard wennen aan de aandacht. Naar eigen zeggen kon ze zich nooit helemaal openstellen en dus besloot ze met niemand op romantische trip te gaan. Het zorgde voor heel wat moeilijke momenten, zowel tijdens de opnames als erna. Tijdens de reünie krijgt Sanne gelukkig heel wat steun van de andere boeren. Vooral haar jeugdvriend Martijn is er al die tijd geweest voor haar.

Maar ook de drie mannen die Sanne aanvankelijk had uitgekozen, zijn haar niet vergeten. Dina Tersago heeft zelfs speciaal van hen een korte videoboodschap mee waarin ze haar alle geluk toewensen. “Het was een enorm schoon avontuur. En vergeet niet: op elk potje past een dekseltje”, zegt Robin. Die mooie woorden doen Sanne duidelijk deugd. “Het is fijn om te horen. Het doet deugd om te horen dat ze het fijn vonden, zelfs al is het voor hen slecht afgelopen”, besluit ze.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

De reünieaflevering van Boer zkt Vrouw is op zondag 2 juni te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...