‘Boer zkt Vrouw’: Boeren zien elkaar terug tijdens reünieaflevering, maar wie is nog samen?

In het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw hebben we enkel nog de reünieaflevering te goed. Daarin roept Dina Tersago de zeven boeren opnieuw samen om terug te blikken op het avontuur. En daarbij hoort uiteraard ook de grote vraag: wie van hen is nu nog samen?

Het was een zeer druk seizoen in Boer zkt Vrouw met maar liefst zeven boeren die hoopten de liefde te vinden. Voor Sanne eindigde het avontuur vroegtijdig toen ze besloot met niemand op romantische trip te gaan. De andere boeren kwamen wel allemaal tot een finale keuze, waarmee ze enkele dagen weggingen om elkaar beter te leren kennen.

Enkele weken geleden zagen we al hoe Robbe Branko koos en het wel zeer goed klikte tussen beiden. Niels koos dan weer vol overtuiging voor Sylvie en Thomas ging voor Amber. Martijn koos Lisanne, terwijl Michiel zijn hart verloor aan Rune. Tot slot zagen we ook nog hoe Bert Melissa koos, al leek de vonk daar niet meteen over te slaan.

Reünie

Ondertussen zijn we zes maanden verder en dus roept Dina Tersago iedereen samen voor een reünie. Daarbij nodigt ze niet alleen de boeren uit, maar ook hun wederhelften. Zij krijgen zo allemaal de kans om terug te blikken op het afgelopen seizoen.

Uiteraard stelt Dina ook de vraag die op ieders lippen brandt: hoe gaat het nù met hen op liefdesvlak? Zorgde Boer zkt Vrouw voor koppels? Wie is nog aan het daten? Zijn er verrassende wendingen? Leerde iemand ondertussen iemand anders kennen?

De reünieaflevering van Boer zkt Vrouw is op zondag 2 juni te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...