Sanne uit ‘Boer zkt Vrouw’ reageert op kritiek

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw loopt op zijn einde, maar voor Sanne zit het avontuur er al enige tijd op. Zij koos er namelijk voor om met geen enkele date op romantische trip te gaan. Daar kreeg de boerin achteraf veel kritiek op, iets waar ze nu op reageert.

In de meest recente aflevering van Boer zkt Vrouw zagen we zowel bij Thomas, Martijn als Michiel de vonk oversprongen op de romantische trip. Zover is het bij Sanne echter nooit gekomen. Zij leek zich van bij het begin nooit helemaal op haar gemak te voelen tijdens het datingprogramma, en beëindigde het dan ook vroegtijdig.

Boris en Robin

Omdat het zowel met Robin als Boris puur vriendschappelijk voelde, besloot Sanne geen van beiden mee te nemen op romantische trip. Op het moment zelf toonden Boris en Robin zich zeer begripvol, maar achteraf hadden ze toch enige kritiek. Ze haalden aan dat het moeilijk was een connectie te krijgen, omdat alles van hun kant moest komen.

“De uitzendingen hebben mij niets nieuws geleerd. Ik wist dat de mannen voluit voor mij gingen, daar zijn ze altijd duidelijk over geweest. Al vond ik het jammer dat ze achteraf zeiden dat de moeite maar van één kant kwam, terwijl ze daar tijdens de opnamen niks van hebben gezegd”, zei Sanne daarover in Dag Allemaal, via nieuws365.

Kritiek

Boris en Robin waren niet de enigen die kritiek hadden op Sanne na de uitzendingen van Boer zkt Vrouw. Op sociale media hadden ook sommige kijkers kritiek. “Op sociale media wordt bij mij echt op de man gespeeld. Het lijkt wel alsof ik de slechterik ben, terwijl ik alleen maar heel eerlijk ben geweest. Er zijn toch nog boeren die geen lief vonden, zijn zij dan ook slechteriken?”, besluit Sanne.

Meer
Lees meer...