‘Boer zkt Vrouw’: Dina Tersago stelt met Fauve en Alberic twee nieuwe boeren voor

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw zit erop, maar ondertussen is het alweer tijd om vooruit te blikken naar het zeventiende seizoen. Daarin zullen opnieuw zeven boeren op zoek gaan naar de liefde. Twee van hen leer je dinsdag kennen op VTM: Fauve en Alberic.

Het afgelopen seizoen van Boer zkt Vrouw leverde met Michiel & Rune en Robbe & Branko twee relaties op. Een mooi eindresultaat waar ook de zeven boeren die volgend seizoen deelnemen zullen op hopen. Van hen maakten we vorige week al kennis met Yarne en Michiel. Deze keer is het aan Fauve en Alberic.

Fauve

De 31-jarige Fauve uit Opwijk (Vlaams-Brabant) is de eigenares van kinderboerderij ‘t Grootveld. Daar houdt ze verjaardags- en communiefeestjes en organiseert ze vakantiekampen en schoolbezoeken. Met een diploma in de paardenhumaniora en als initiator paardrijden, geeft de jonge vrouw ook paardrijlessen aan jong en oud en hippotherapie aan mindervaliden. 

Fauve is een optimistische, vrolijke, spontane, sociale en enthousiaste spring-in’t-veld. Haar vorige relaties liepen altijd stuk op de vele tijd die ze steekt in de kinderboerderij. Het is dan ook belangrijk dat haar toekomstige niet alleen in haar, maar ook in de zaak interesse heeft. Fauve is namelijk niet van plan veel te minderen op haar werk. Ze is erg romantisch en vindt oprechtheid, open communicatie en veel plezier maken erg belangrijk. Deze eigenschappen hoopt ze ook terug te vinden in een verzorgde en humoristische man. 

Alberic

De 58-jarige Alberic is een aardappel, appel- en perenboer uit Sint-Gillis-Waas (Oost-Vlaanderen) die ook al 35 jaar op de markt staat. Overdag is hij heel druk bezig, maar ’s avonds mist hij iemand. Hij droomt van iemand om die eenzaamheid ‘s avonds mee te doorbreken. Alberic zoekt iemand om mee te knuffelen voor een relatie waarin er begrip en vertrouwen is.

Hij valt op lieve vrouwen met een hart voor katten en honden – hij heeft er zelf enkele –  die zich mooi verzorgen, maar geen schminkdozen zijn. Als echte Bourgondiër hebben vrouwen die graag reizen en gaan eten een streepje voor.

Boer zkt Vrouw – 20 jaar – met de voorstelling van de nieuwe boeren – is elke dinsdag te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...