‘Boer zkt Vrouw’: Jasha en Raphaël leggen uit waar het fout liep tussen hen

Het zag er dit seizoen bij Boer zkt Vrouw lang naar uit dat we met Raphaël en Jasha alvast één blijvend koppel zouden krijgen. Maar tijdens de reünieaflevering kregen we te horen dat de twee ondertussen toch niet meer samen zijn. Nu hebben Jasha en Raphaël meer uitleg gegeven over hoe dat allemaal is gegaan.

We vatten het drama op de boerderij van Raphaël nog eens kort samen: Omdat Jasha ’s avonds niet naar haar kamer terugkeerde, besloot Jolyn haar te zoeken. Zij ontdekte zo dat Jasha en Raphaël samen in de caravan op zijn boerderij zaten. Daarna ontplofte de situatie volledig. Jolyn besloot zelf om te vertrekken en Raphaël stuurde Katrijn weg. Hij bleef dus enkel met Jasha over. De afleveringen na het incident zagen we het kersverse koppel nog af en toe in beeld, maar op het einde van het seizoen was er van Raphaël geen spoor meer. Hij en Jasha hadden hun romantische trip toen namelijk al even achter de rug.

Het was dus wachten op de reünieaflevering van Boer zkt Vrouw voor meer nieuws. Daar bleek dat de relatie tussen Raphaël en Jasha was stukgelopen. Al lieten ze beiden verstaan dat er een kans bestaat dat de twee elkaar nog terugvinden. Dat laatste herhaalden ze achteraf zelfs nog eens.

Reis naar Zuid-Afrika

Toch blijft nog steeds de vraag waar het uiteindelijk is misgegaan tussen de twee. Daarover heeft Jasha nu in TV Familie meer uitleg gegeven. Het zou volgens haar vooral fout zijn gegaan toen Raphaël na het hele avontuur voor drie weken op reis ging naar Zuid-Afrika.

“Kijk, het hele Boer zkt Vrouw-verhaal was een rollercoaster van jewelste geweest. Ik ben tijdens Raphaëls vakantie ook verhuisd naar mijn ouderlijk huis. Dat bracht ook emoties met zich mee. Toen ik in m’n ‘nieuwe’ huis was ingetrokken, knakte er precies iets bij mij. Niet dat ik Raphaël plots minder graag zag. Maar ik zat ineens met heel wat vragen”, legt Jasha uit.

“Van roze wolk gevallen”

“Het was helemaal anders tussen ons toen ik terug thuis was. Precies of we van die roze wolk waren gevallen. Terwijl er voor mij persoonlijk niets veranderd was. Ik zag Jasha nog altijd even graag en ik had zelfs een heel toekomstbeeld over ons. En ik begon dus over samenwonen, trouwen, kinderen …”, vult Raphaël aan.

Meer
Lees meer...