‘Bones’-actrice Emily Deschanel staat open voor revival van de serie

Terwijl Grey’s Anatomy aan zijn 19de seizoen bezig is, zijn er andere series die in het verleden toch beslisten om ermee op te houden. Een daarvan was de politie- en onderzoeksserie Bones. De reeks was van 2005 tot 2017 te zien op FOX en VTM2 (vroeger 2BE en Q2). Toch zou een revival van de serie niet helemaal uitgesloten zijn, zegt hoofdrolspeelster Emily Deschanel.

Er is hoop voor de fans van de serie Bones. Nadat de reeks over forensisch onderzoekster Temperance Brennan en haar team eerder al 12 jaar te zien was op de televisie, bestaat de kans dat het ooit nog terugkeert. In een recent interview met TVLine laat actrice Emily Deschanel, zus van Zooey, namelijk weten dat ze niet meteen neen zou zeggen. Concrete plannen zijn er helaas nog niet.

Bones

Wie de laatste vijftien jaar zijn tv al eens heeft aangezet, kent Bones. De serie was samen met CSI, Castle en The Mentalist een van de bekendste politieseries uit de vroege jaren 2000. Net als de anderen uit het lijstje bleef ook Bones heel lang bestaan, tot het uiteindelijk in 2017 stopte.

De reeks gaat over forensisch antropologe Temperance Brennan. Zij werkt in het Jeffersonian Instituut in Washington en onderzoekt daar beenderen van oude vondsten voor het museum. Maar wanneer op een dag de FBI voor de deur staat met een lijk, verandert haar leven. Ze wordt consultant van de politieorganisatie en onderzoekt, samen met agent Booth (David Boreanaz), lijken die door verschillende redenen al ontbonden zijn. Op die manier komen zij en haar team uit op zaken en feiten die niet zomaar zichtbaar zijn met het blote oog.

Waterkans

De reeks was een gigantisch succes en bleef dan ook 12 seizoenen lang te zien op verschillende zenders over de hele wereld. Uiteindelijk stopte de reeks in 2017, waarna alle acteurs op zoek gingen naar nieuwe projecten.

Boreanaz kreeg meteen een rol in de serie SEAL Team, die nu nog steeds speelt. Hij liet dan ook eerder al weten een terugkeer naar de serie Bones niet te zien zitten. Maar voor de andere hoofdrolspeelster, Emily Deschanel, ligt die weg wel nog open. “Weet je, het is altijd mogelijk. David (Boreanaz, red.) heeft gezegd dat hij het niet zou doen, maar zeg nooit nooit. Ik zou er voor openstaan”, vertelde ze aan TV Line.

Meer
Lees meer...