Left Right
scrollTop top

‘New Girl’-actrice Zooey Deschanel gaat podcast over de serie maken


'New Girl'-actrice Zooey Deschanel gaat podcast over de serie maken
© Fox

Goed nieuws voor de fans van New Girl want na bijna vier jaar komt er nieuwe content van de serie. Actrice Zooey Deschanel (Jess) gaat namelijk een podcast maken waarin ze alle afleveringen herbekijkt, collega’s uitnodigt, verhalen van achter de schermen vertelt, enzovoort. De podcast zou al op 24 januari gelanceerd worden op alle streamingdiensten.

New Girl telde zeven seizoenen en was van 2011 tot 2018 een van de meest populaire sitcoms van het moment. De reeks werd vaak vergeleken met Friends en How I Met Your Mother. Een aantal fans waren dan ook volledig van de kaart toen Fox besloot ermee op te houden. Toch dragen alle acteurs de serie nog steeds een warm hart toe, waardoor drie van hen nu een eigen New Girl-podcast gaan beginnen. Dat meldt Variety.

Welcome to Our Show

De podcast gaat in première op maandag 24 januari 2022 en zal Welcome to Our Show heten. Daarin gaan acteurs Zooey Deschanel (Jess), Hannah Simone (Cece) en Lamorne Morris (Winston) samen oude afleveringen van de show bekijken om ze daarna te bespreken. Natuurlijk gebeurt dat op een niet-kritische manier en met de nodige behind the scenes-weetjes, grappige bloopers en mooie anekdotes.

Daarnaast zullen de drie ook iedere aflevering een potje True American spelen. Dat is een spel dat de fans van de serie zeker zullen kennen, aangezien het vaak werd gespeeld door de vriendengroep in appartement 4D (en misschien zorgt deze podcast er eindelijk voor dat iedereen de regels snapt). Het trio zal ook niet helemaal alleen zijn, want doorheen de afleveringen zullen er ook regisseurs, scenaristen, gastacteurs en producers van de partij zijn.

Populaire podcasts

Het is niet de eerste keer dat een serie of film gebruik maakt van een podcast om ‘geheimen’ uit de doeken te doen. Eerder werd al aangekondigd dat Netflix een soortgelijke podcast ging maken over de film Don’t Look Up. Die reeks heet The Last Movie Ever Made en is sinds 7 januari 2022 te beluisteren. Ook The Good Place, The Office en Pretty Little Liars gingen New Girl al voor met het maken van een eigen podcast.

Bij ons is New Girl te zien op Disney+. Heb je nog geen abonnement? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…