Left Right
scrollTop top

Netflix komt met podcast over ‘Don’t Look Up’: ‘The Last Movie Ever Made’


Don't Look Up
© Netflix

In januari 2022 komt Netflix met een podcast in het teken van hun nieuwste blockbuster Don’t Look Up. Daarin zullen we meer te weten komen over de productie van de film en zullen er ook verschillende acteurs aan het woord komen.

De film Don’t Look Up staat sinds vorige week op Netflix. De komedie over het einde van de wereld kon rekenen op een indrukwekkende cast met namen als Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Rob Morgan en Jonah Hill. Netflix zal enkele van die acteurs interviewen in de nieuwe podcast The Last Movie Ever Made.

The Last Movie Ever Made

De zesdelige podcast zal meer inzicht geven in de productie van de film, maar zal ook dieper ingaan op de parallellen die te trekken zijn tussen de film en de actualiteit. Daarnaast zullen verschillende acteurs uit de film ook vertellen over hoe zij hun tijd op de set ervaarden.

“Begin 2020 wilde Adam McKay een komedie maken”, staat te lezen in de korte inhoud van de podcast. “Het was de bedoeling om de aandacht te vestigen op de manier waarop we de oplossingen voor de klimaatcrisis tegenhouden. Maar 2020 had andere plannen. Dit is wat gebeurde toen een cast en crew samenkwamen om een rampenkomedie te maken, terwijl ze zelf door een reeks niet-komische rampen gingen.”

De eerste aflevering van de podcast zal verschijnen op vrijdag 7 januari 2022. Daarna zal er elke week een nieuwe aflevering gereleased worden.

Bekijk hier de aankondiging van The Last Movie Ever Made:

Bekijk hier de trailer van Don’t Look Up:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…