‘Bridgerton’ organiseert in november geheim bal in Londen en je kan erbij zijn

Op het nieuwe seizoen van Bridgerton op Netflix is het nog even wachten, maar binnenkort kan je je wel even in wereld van de Ton wagen. Begin november gaat er in Londen namelijk een geheim bal door in het thema van de succesreeks.

De organisatie Secret Cinema deelde op zijn sociale media al de hele week mysterieuze boodschappen over een aankomend evenement. Voor het Londense bedrijf is dat niet nieuws want in het verleden maakten ze al naam met evenementen op geheime stadslocaties voor films en series zoals Romeo + Juliet, Star Wars: The Empire Strikes Back, Alien, Casino Royale en Stranger Things.

Bridgerton

Met de dag werd meer en meer duidelijk dat het deze keer zou draaien rond Bridgerton, de succesreeks van Netflix. Secret Cinema ging daarvoor een samenwerking aan met Shondaland van Shonda Rhimes. Zij organiseren van dinsdag 9 tot zondag 14 november op een geheime locatie Londen in het Verenigd Koninkrijk enkele geheime bals in het thema van Bridgerton.

“Het is met veel plezier en veel opwinding dat deze auteur het nieuws deelt van een langverwachte societybal dat deze herfst naar onze mooie stad zal komen”, schrijft Lady Whistledown. “Op een niet nader genoemde locatie, weg van de kritische ogen van de Ton, wordt gezegd dat dit het enige bal van het jaar is waar alles kan …”

Uitnodigingen voor het bal

“Dames en heren, wacht niet te lang, want dit is je kans om je een weg te banen naar de high society, gebruik te maken van die danskaarten en iemand te vinden. De 3 uur durende meeslepende soirée laat je wijn drinken en dineren met gewaardeerde leden van de Ton terwijl je deelneemt aan een avond vol muziek, vermenging en misschien andere minder verfijnde activiteiten”, gaat het bericht verder. “Wees niet bang, vriendelijke lezer. Ondergetekende zal aanwezig zijn en elke overtreding zal ijverig worden geregistreerd. Want hoewel je me misschien niet in de menigte kunt zien, zal ik je zeker in de gaten houden.”

Uitnodigingen voor het bal – ook wel gekend als tickets – zijn te verkrijgen vanaf 6 juli voor minstens 39 pound (45 euro) maar je kan je nu al op een wachtlijst zetten. De enige vereiste daarvoor is dat je 18 jaar ben en in gepaste kledij naar het bal komt.

Meer
Lees meer...