Britney Spears heeft het wereldrecord 100 meter met 4 seconden verbeterd #joking

Britney Spears Usain Bolt 100 meter Grapje
Shutterstock/EPA

Britney Spears heeft heel wat talenten. En dankzij de huidige coronacrisis kan ze nog een talent aan haar lijstje toevoegen: het wereldrecord 100 meter sprint met bijna vier seconden verbeteren! Het natuurtalent is zodanig overtuigd van haar kunnen dat ze de post waarmee ze het nieuws aan haar fans bekendmaakte ondertussen verwijderde en liet weten dat het om “een grapje” ging. Haha. Ha.

De coronacrisis zorgt ervoor dat iedereen thuis moet blijven. Sommigen worden dan nog grotere couch potatoes dan ze voor de (al dan niet) lockdown al waren, terwijl anderen net heel hard aan hun lichaam en hun conditie beginnen te werken.

Natuurtalent

Zangeres Britney Spears behoort blijkbaar tot die tweede groep. Want eerder deze week deelde ze met haar fans dat ze “na lang trainen” eindelijk haar eigen record op de 100 meter sprint heeft verbeterd. De post van Britney Spears zelf is ondertussen verwijderd, maar uiteraard (en gelukkig) bestaat er ondertussen zoiets als Twitter om screenshots te delen.

“Je over je angsten zetten en jezelf blijven pushen, is het begin van alles”, schreef Britney Spears onder de ondertussen verwijderde foto. Naar eigen zeggen deed ze er 9 seconden over, toen ze voor het eerst 100 meter sprintte.

Maar Britney is obviously een natuurtalent, want meestal heeft ze “6 of 7 seconden nodig”, en ondertussen slaagde ze er al in om onder de 6 seconden te geraken. Wauw!!!

Passen en poseren, P.S.: ik maakte een grapje

Dat ze toch een klein beetje (veel) aan ’t liegen was, besefte Britney Spears (te laat). Want ze heeft een ondertussen een video met haar fans gedeeld. De zangeres was zich aan het vervelen, en dus is ze maar aan het passen en het poseren geslagen. Geniet:

“Oké, ik veronderstel dat ik me verveel”, schreef Britney. “Ik ben nu twee weken thuis door de quarantaine en ik ben aan het poseren met jurken waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.” Na heel wat gepraat over haar haren die in een paardenstaart gebonden waren en haar voeten waaraan ze geen schoenen droeg, stond er in de P.S. eindelijk nieuws te lezen.

“Uiteraard maakte ik een grapje toen ik vertelde dat ik de 100 meter sprint in 5,97 seconden had gelopen”, schreef ze. “Het wereldrecord is in handen van Usain Bolt en bedraagt 9,58 seconden. Maar reken maar dat ik dat wereldrecord binnenkort van hem overneem!” Haar bericht sloot ze af met #joking. Bedankt, Britney, om dat even duidelijk te maken!

Gesponsorde artikelen