BTS krijgt eigen menu bij McDonald’s

De Koreaanse boysband BTS heeft een samenwerking te pakken met McDonald’s. Het gaat om een speciaal ‘BTS Menu’ dat beschikbaar zal zijn in tientallen landen over de hele wereld. Vanaf eind mei zal je het menu kunnen proeven in de eerste landen, waarna een reeks andere landen volgen.

McDonald’s heeft de afgelopen jaren al samenwerkingen gehad met de artiesten Travis Scott en J Balvin. En nu pakt de fastfoodketen uit met een nieuwe wereldster. Het gaat om de Koreaanse boysband BTS die aan de lopende band records breekt. BTS krijgt een eigen menu bij McDonald’s dat fans vanaf eind mei kunnen vinden in specifieke landen.

BTS Menu

Het BTS Menu bestaat uit tien Chicken McNuggets, een medium portie frieten en een medium Coca-Cola. Uniek aan het menu zijn de nieuwe sausjes die erbij beschikbaar zijn. Daarbij gaat het om twee sausjes met een typische Zuid-Koreaanse smaak: Sweet Chili en Cajun.

Vanaf 26 mei 2021 zal het menu beschikbaar zijn in de eerste reeks landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk en Brazilië. Een dag later volgt een volgende lading landen en zo gaat het verder tot 25 juni. Voorlopig is België nog niet op de lijst te vinden. Het is ook nog niet geweten of er nog locaties toegevoegd zullen worden.

Nieuw nummer?

De Zuid-Koreaanse geruchtenmolen draait al enkele weken op volle toeren over de volgende comeback van BTS. Die zou gepland zijn voor eind mei, wat perfect zou passen bij de lanceringen van het BTS Menu van McDonald’s. Daardoor zijn er nu vermoedens dat het nieuwe nummer van BTS gebruikt zal worden als campagnenummer voor de zomeradvertenties van McDonald’s.

Meer
Lees meer...