McDonald’s brengt op groot verzoek de CBO terug

Een tijd lang was de CBO, ofwel de Chicken Bacon Onions, één van de populairste burgers bij klanten van McDonald’s. De verontwaardiging was dan ook groot toen de burger (al voor de tweede keer) van de menukaart werd gehaald. Maar nu komt de fan favorite terug.

Geweldig nieuws voor fans van de CBO van McDonald’s want de burger komt eindelijk terug! Vanaf dinsdag 23 februari 2021 zal je de burger opnieuw kunnen afhalen bij McDonald’s.

23 februari

https://twitter.com/McDoBelgium/status/1362709839202369536?s=20

De terugkeer van de CBO komt als een verrassing, want gisteren nog reageerde het Belgische Twitteraccount van McDonald’s op een tweet die smeekte dat de CBO terugkeerde. Toen klonk het nog: “Wij missen de CBO ook! Zijn terugkeer wordt nog niet verwacht op dit moment. Maar als hij op een dag zou terugkeren, dan zullen we dat zeker via Facebook aankondigen.” En inderdaad vandaag was daar de aankondiging via Facebook.

Vanaf 23 februari zal de CBO opnieuw beschikbaar zijn bij McDonald’s. Maar wie niet kan wachten tot dan, kan nu al een CBO gaan halen. Wie de app van McDonald’s gedownload heeft, krijgt namelijk een speciale deal waarmee je de burger nu al kan krijgen voor hij officieel terug op de kaart komt.

Geloof ons. Er gaan traantjes van geluk vloeien bij deze comeback! 🥺 Doe een gokje in de comments over welke burger het gaat. 👇

Geplaatst door McDonald’s België op Zaterdag 20 februari 2021

De app van McDonald’s kan je hier downloaden voor iOS en Android.

Meer
Lees meer...