Left Right
scrollTop top

McDonalds lanceert geurkaarsen die ruiken naar hamburgers


McDonalds geurkaarsen
© McDonalds

Ja, je hebt de titel goed gelezen. McDonalds komt met geurkaarsen die ruiken naar hamburgers. Geen rozen, appels met kaneel of vers linnen dus, maar de geur van broodjes, augurken en hamburgervlees. Voor de meesten klinkt het als een nachtmerrie, maar wij zijn er zeker van dat er ook mensen zijn die hiervoor staan te springen.

Is het al heel je leven je wens om in een McDonalds-filiaal te wonen? Dan ben je nu één stapje dichter bij die droom. Want McDonalds komt met kaarsen waardoor je de hemelse geuren (kuch) van een McDonalds in je huiskamer kan halen.

Vlees en toppings

McDonalds geurkaarsen
McDonalds

De geurkaarsen komen in een set van zes, met kaarsen die naar elk onderdeel van een burger van McDonalds ruiken. Zo is er dus een broodjeskaars, een ketchupkaars en een kaaskaars, maar ook de verontrustende vleeskaars, augurkenkaars en uienkaars.

Je kan dus zelf kiezen welke onderdelen van de hamburger je wanneer door je huis laat waaien. Of je kan natuurlijk ook voor het volledige hamburgerketengevoel gaan en alle kaarsen tegelijk aansteken. Héérlijk.

Quarter Pounder

Voor je je in alle haast naar je dichtstbijzijnde McDonalds rept, moeten we je toch even teleurstellen. Want de hemelse geurkaarsen zijn op dit moment enkel beschikbaar in de Verenigde Staten. Bovendien ruiken ze naar een burger die hier niet verkrijgbaar is. Al ruiken wij nu niet zo bijster veel verschil tussen de verschillende burgers bij McDonalds.

De kaarsen maken deel uit van de collectie voor de Quarter Pounder, een populaire McDonalds-burger in de Verenigde Staten. Naast de geurkaarsen zijn er ook andere opmerkelijke hebbedingetjes te verkrijgen.

Wat dacht je van augurkenhakken?

Of een mooie ketting, opgedragen aan je grote liefde: een hamburger van McDonalds?

Maar er is ook een volledige kalender met sexy foto’s van de hamburger (zonder kleren uiteraard 😉 ):

Je kan alles terugvinden in deze webshop, maar voorlopig wordt er enkel geleverd naar de Verenigde Staten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810