BTS lost teaser voor ‘Permission to Dance’ waaraan Ed Sheeran meewerkte

Vrijdag lost BTS z’n nieuwste nummer Permission to Dance. Aan dat nummer schreef zanger Ed Sheeran mee. Het was overigens Ed Sheeran die enkele weken geleden de titel verklapte tijdens een Q&A. Maar voorlopig was het nog gokken naar hoe het nummer zou klinken. Tot nu, want BTS heeft een eerste teaser voor Permission to Dance op de wereld losgelaten.

BTS komt deze week met een gloednieuw nummer. Voor dat nummer deed de Koreaanse boysband beroep op Ed Sheeran. Hij schreef het nummer samen met het team dat ook verantwoordelijk was voor zijn eigen hit Shape of You. En ook Permission to Dance heeft alles in huis om de volgende monsterhit van BTS te worden.

Permission to Dance

De teaser begint met een zoom op een krant. Daarop staan titels als “2022, The beginning of a new era” en “Purple balloons signal the end of Covid-19“. De clip speelt zich dus af in het komende jaar, waarin we (hopelijk) voorgoed vaarwel kunnen zeggen tegen het coronavirus. Vervolgens zien we dat het Suga was die de krant las en vervoegt hij de andere leden, die voor de gelegenheid hun mooiste cowboylooks hebben bovengehaald.

In het kleine stukje dat we al te horen krijgen van het nummer zingt V “Cause I don’t need permission to dance“. En wij zijn alvast dankbaar wat we ook geen toestemming moeten vragen om te dansen, want het nummer klinkt enorm dansbaar. Net zoals de laatste twee Engelstalige releases van BTS, Dynamite en Butter, heeft Permission to Dance ook opnieuw een retrogehalte.

Samen met de release van Permission to Dance verschijnt vrijdag ook een minialbum ‘Butter’ van BTS, met daarop de nummers Butter en Permission to Dance.

Bekijk en beluister hier de teaser voor Permission to Dance:

Meer
Lees meer...