Left Right
scrollTop top

Ed Sheeran verklapt nieuwe samenwerking met BTS voor volgend nummer


Ed Sheeran BTS
© Splashnews.Com / Splash News (via Isopix), YouTube HYBE LABELS

BTS komt op vrijdag 9 juli met een nieuw mini-album ‘Butter’. Daarop zal uiteraard de monsterhit Butter te vinden zijn, maar ook een nieuw nummer. En daarover weten we, mede dankzij Ed Sheeran, al meer dan we zouden mogen weten.

Binnen iets meer dan twee weken komt de Koreaanse boysband BTS alweer met een nieuw nummer. Samen met dat nummer verschijnt ook het mini-album ‘Butter’. We wisten al dat de meest recente hit van BTS, Butter, op dat album te vinden zal zijn. Maar daarnaast verschijnt er op die dag ook een nieuw nummer.

Permission To Dance

BTS heeft officieel nog niets gelost over het nieuwe nummer, maar door verschillende “foutjes” kwamen fans al heel wat te weten. Net nadat het album aangekondigd werd, deelde Universal Music Japan de tracklist van het album. Daarop stonden Butter en Butter (instrumental version) maar ook Permission To Dance en Permission To Dance (instrumental version). De informatie werd snel verwijderd, maar heel wat fans hadden de titel al gezien.

Zondag deelde BTS de eerste conceptfoto’s voor het album. Daarbij konden de aandachtige fans ook de woorden Permission To Dance terugvinden op posters in het decor van de foto. Ook zaten er nog heel wat andere zinnen verborgen in de foto’s, zoals We don’t need to worry en Break it down. Daarbij gaat het waarschijnlijk om delen uit de lyrics.

Ed Sheeran

Voorlopig bleef het echter gaan over speculaties. Maar dat was buiten Ed Sheeran gerekend. Hij liet in een recent interview al vallen dat hij opnieuw had samengewerkt met BTS. Ed Sheeran schreef eerder al mee aan het nummer Make It Right van BTS. BigHit Music, het agentschap van BTS, bevestigde de samenwerking, maar liet daarbij niet weten over welk nummer het ging of wanneer het zou verschijnen.

Maar Ed Sheeran is duidelijk niet vuil van een spoiler meer of minder. In een Q&A op Instagram kreeg hij de vraag wat z’n favoriete nummer van BTS is. Daarop antwoordde hij: “Mijn favoriete BTS-nummer is hun nieuwe nummer Permission To Dance“. Daardoor weten we nu dus zeker dat het nieuwe nummer dat op 9 juli verschijnt Permission To Dance heet. Verder weten we nu ook zeker dat dit het nummer is waar Ed Sheeran aan heeft meegewerkt, aangezien hij het nummer al kent.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…