Build-A-Bear Workshop brengt nieuwe ‘Harry Potter’-collectie uit

Build-A-Bear Workshop en Warner Bros. werken samen aan een nieuwe collectie rond Harry Potter. Het assortiment zal bestaan uit een nieuwe beer en verschillende accessoires en kleding in Harry Potter-thema.

De verkoop van dit nieuw beertje gaat van start op 2 september om 16.30 uur Belgische tijd. “Oproep aan alle heksen, tovenaars en Dreuzels! De nieuwe Harry Potter Build-A-Bear-collectie komt online in september en in de winkels in oktober! Ervaar de magie met een geheel nieuwe collectie vol met de allerbeste cadeaus voor Harry Potter-fans,” staat er op de website te lezen.

Voor elk huis

Build-A-Bear raadt aan om al voor 17 uur Belgische tijd in de online wachtrij te staan. Want dan zal je zodra de verkoop begint meteen in een rij worden gezet. “Ontdek alles van geweldige Gryffindor-cadeaus en betoverende verrassingen voor Zwadderaars tot knuffels voor Huffelpuffs en kant-en-klare cadeaus voor Ravenklauwen. Koop schattige Harry Potter Build-A-Bear-outfits en coole Harry Potter-cadeaus die fans van Wizarding World van alle leeftijden zeker zullen betoveren. Houd je toverstokken bij de hand en meld je aan voor e-mailupdates om als één van de eersten te weten wanneer deze magische collectie arriveert!”

https://www.instagram.com/p/CEZdLYzjI40/?igshid=g58678ebzbva

Het beertje heeft gouden pootjes met op het ene pootje het officiële logo van Harry Potter en op de andere het logo van Hogwarts. Er zullen schoolinuformen van de vier huizen beschikbaar zijn, net als een toverstok die je aan de poot kan bevestigen. Daarnaast zullen er ook nog sjalen en mantels te verkrijgen zijn.

Meer
Lees meer...