Succesfilm ‘Bullet Train’ komt volgende maand naar Netflix

Een van de populairste films van vorig jaar is binnenkort te zien op Netflix. Vanaf 4 februari kunnen fans namelijk naar Bullet Train kijken op de streamingdienst. De film met Brad Pitt in de hoofdrol was afgelopen zomer in de bioscoop te zien en kreeg grotendeels positieve recensies.

Grote films vinden alsmaar sneller hun weg naar streamingdiensten. Eén daarvan is de film Bullet Train, die vorig jaar in de bioscoop te zien was. Daarin volgen we de huurmoordenaar Ladybug (Pitt) tijdens zijn rit op de snelste trein ter wereld. De film van maker David Leitch (Deadpool 2) is vanaf 4 februari te zien op Netflix, waar hij zeker enkele maanden beschikbaar zal zijn.

Bullet Train

Bullet Train is op het eerste zicht een doodgewone actiefilm. Maar toch heeft die iets unieks. De volledige film speelt zich namelijk af op een hogesnelheidstrein tussen de Japanse steden Tokio en Kioto. Daar probeert huurmoordenaar Ladybug zijn werk op een rustigere manier uit te voeren. Hij moet aan een koffertje proberen te geraken, maar al snel maakt hij kennis met andere geïnteresseerden.

Wat volgt zijn veel actiescènes, gevechten en huurmoordenaars die elkaar proberen af te troeven. En dat allemaal op de snelste trein ter wereld. De film is gebaseerd op het boek Maria Beetle van Kōtarō Isaka en werd na de release meteen goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de score zelfs op 76 procent bij het publiek.

Netflix

Na een lange run in de bioscoop, zal de film in februari dus eindelijk op Netflix verschijnen. In de Verenigde Staten is de film al een tijdje te zien op Prime Video, maar nu zou die dus ook eindelijk de oversteek maken. Hoe lang Bullet Train op Netflix te zien zal zijn, is nog niet zeker.

Bekijk de trailer van Bullet Train hier:

Meer
Lees meer...