Brad Pitt houdt lijst bij van acteurs waarmee hij niet graag samenwerkt

Als filmacteur heb je heel snel en vaak nieuwe collega’s. Als je daarnaast ook al jaren in het vak zit, dan heb je er ook al heel wat acteurs en actrices de revue zien passeren. Acteur Brad Pitt is ondertussen al 35 jaar een grote naam in Hollywood en heeft een nieuw systeem uitgevonden. Hij zou namelijk, volgens zijn collega-acteur Aaron Taylor-Johnson, een lijst bijhouden van acteurs waar hij liever niet meer mee zou samenwerken.

Brad Pitt weet wat hij (vooral niet) wil. De acteur is al jaren te zien in de grootste Hollywoodfilms en ontmoette daardoor ook heel wat andere supersterren. En niet al die sterren bleken even aangenaam te zijn op de set. Pitt zou namelijk een lijst hebben opgesteld waarop namen staan van mensen waarmee hij niet meer wil werken.

‘Hate list’

Sinds vorige week is de film Bullet Train uit in de bioscoop. Daarin is de 58-jarige Brad Pitt te zien in de hoofdrol. Naast hem doen ook o.a. Sandra Bullock, Joey King en Aaron Taylor-Johnson mee. En die laatste had in een recent interview met Variety iets heel interessants te vertellen over zijn collega.

“Brad (Pitt, red.) wil zichzelf omringen met mensen die plezier hebben in wat ze doen”, klinkt het. “Je werkt met zoveel verschillende mensen dat je na een tijdje een aantal notities begint te maken. En dat doet Brad dus ook. Hij heeft een ‘goede’ lijst en een sh*t-lijst.” Welke namen daarop staan, is natuurlijk niet bekend.

Bullet Train

Wat we wel weten, is dat de lijst ondertussen al heel lang zou kunnen zijn. Brad Pitt is namelijk al sinds 1987 in Hollywood actief en stond vaak in films met de allergrootste sterren. Zijn meest recente film is Bullet Train, waar hij nog eens het scherm deelde met Sandra Bullock. Zij zal zonder twijfel niet op zijn lijst staan, aangezien de twee ook al eerder samenwerkten bij The Lost City.

Meer
Lees meer...