Is Lady Gaga naast Brad Pitt te zien in aankomende actiethriller ‘Bullet Train’?

Het ziet ernaar uit dat Lady Gaga een rol krijgt in de aankomende actiethriller Bullet Train. Ze zou verschijnen aan de zijde van onder andere Brad Pitt, Zazie Beetz en Joey King.

Oscarwinnares Lady Gaga zou serieus verder werken aan haar carrière als actrice. En het ziet ernaar uit dat ze binnenkort te zien zal zijn in een film waar ook Brad Pitt in zal verschijnen. Het gaat om Bullet Train. Da’s een verfilming van het boek Maria Beetle van de Japanse auteur Kotaro Isaka.

In de film wordt een groep moordenaars gevolgd. Ze hebben allemaal andere motieven en bevinden zich op een hogesnelheidstrein in Tokio. De film wordt geregisseerd door David Leitch. Hij bekend van onder andere John Wick en Deadpool 2.

Sterrencast

Welke rol Lady Gaga zou spelen, is nog niet bekend. Volgens Collider zou het om een bijrol gaan. Acteurs die wel officieel bevestigd zijn, zijn niet de minste. Het gaat onder andere om Oscarwinnaar Brad Pitt (Once Upon A Time In Hollywood), Joey King (The Kissing Booth) en Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals). Zij krijgen gezelschap van Zazie Beetz (Deadpool 2, Joker), Brian Tyree Henry (If Beale Street Could Talk) en Michael Shannon (Revolutionary Road).

Wanneer Bullet Train te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Gucci

Volgend jaar in november zullen we Lady Gaga wel al te zien krijgen in Gucci. Da’s een true crime-film van Ridley Scott. Die is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder van Sarah Gay Forden.

Gucci vertelt het verhaal van Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van mode-icoon Maurizio Gucci. Ze werd veroordeeld omdat ze haar man had laten vermoorden. Ze had namelijk ontdekt dat hij haar had bedrogen. Lady Gaga speelt de rol van Reggiani.

Meer
Lees meer...