“Bush bouwde basis op de maan om aliens te kunnen afschieten”

Stel dat Willy Claes, Jean-Luc Dehaene of pakweg Mark Eyskens morgen op TerZake zouden komen en een 25 minuten lang exploot zouden houden waarin ze beweren dat aliens niet alleen bestaan, maar dat ze ook al jaren onder ons zijn en dat George Bush Jr. tijdens zijn presidentschap een geheime basis op de maan heeft laten bouwen. Geef toe, je kan het je niet voorstellen. Toch is dat vergelijkbaar met wat Paul Hellyer heeft geflikt. Hellyer was een prominent politicus, voormalig vice-premier en minister van ondermeer Defensie in Canada tussen 1963 en 1974. Hij is nog steeds officieel raadgever van de Britse Queen. 

In Toronto zit er iets in het water begin je te denken. Een burgemeester die crack rookt. En nu een politicus met één van de strafste staat van diensten sinds de Tweede Wereldoorlog die verklaart op tv dat de groene mannetjes tussen ons lopen. Paul Hellyer haalde diploma’s als piloot en als ingenieur luchtvaarttechniek. In 1958 werd hij verkozen als volksvertegenwoordiger, en van 1963 tot 1968 was hij defensieminister onder premier Lestor B. Pearson. In die periode hervormde en moderniseerde hij het Canadese leger op spectaculaire wijze.

In 1968 kwam Hellyer, ondertussen een echt stemmenkanon, in de regering van Pierre Trudeau. Als transportminister, maar ook als vice-premier. In 1997 stichtte hij de Canadian Action Party (CAP) een erg nationalistisch ingestelde partij omdat hij vond dat de bestaande regeringspartijen te zeer het gegeven van globalisering omarmden. In 2004 mislukte een poging om zijn partij te fusioneren met de New Democratic Party (NDP), en misschien dat er toen iets knakte bij Hellyer. Even later liet hij zich immers publiekelijk ontvallen dat Bush een basis op de maan aan het bouwen was. (“The Bush administration has finally agreed to let the military build a forward base on the moon, which will put them in a better position to keep track of the goings and comings of the visitors from space, and to shoot at them, if they so decide.”)

Hoewel. Er waren toch al eerder tekens aan de wand. Op 3 juni 1967, hij was toen dus defensieminister van ’s werelds tweede grootste land, liet Hellyer zich met een heli naar St. Paul in Alberta vliegen om er het eerste unidentified flying object landing pad op onze planeet te inaugureren.  Opdat, quote, “future travel in space will be safe for all intergalactic beings, all visitors from earth or otherwise.” 

Het culmineert allemaal in een interview van 25 minuten, voor RT, het voormalige Russia Today, een nieuwszender die via 22 satellieten langs 230 carriers op de buis komt bij 630 miljoen kijkers in 100 landen. Of, als Hellyer dan toch gelijk zou hebben, dan is de kans relatief groot dat zijn buitenaardse vrienden zijn optreden ook hebben meegepikt.

Voor de optimale sensatie raden we je aan om de integrale video te bekijken van het interview, onderaan het artikel. Voor wie zich daar de tijd niet voor wil nemen, hier alvast een aantal hoogtepunten:

1. “We” weten “het” al sinds Kennedy

Tenminste vier soorten aliens bezoeken onze aarde al duizenden jaren. Dat is gewoon zo volgens Hellyer, dat weten “we” al sinds 1964, na een drie jaar durend onderzoek dat was besteld door JFK himself nadat die een schrik had gepakt toen er ineens een vloot van 50 vliegende schotels werd gedetecteerd in Navo-airspace. 

2. Er zijn zeker tachtig soorten aliens

Hellyer heeft lang geloofd dat er maar 2 à 12 verschillende alienrassen (tja) waren, maar weet nu aanwijzingen dat er zeker 80 soorten bestaan.

3. Eén op vijf UFO’s die gezien worden zijn echt

Tijdens de periode dat hij minister was, bleken 15 à 20 procent van de UFO-meldingen wel degelijk echt te zijn. Of tenminste niet onecht. 

4. Hij heeft ze zien vliegen

Ontmoet heeft Hellyer ze nog niet, althans niet in persoon, samen met zijn vrouw heeft hij ze al wel zien vliegen boven zijn buitenverblijf, 120 kilometer boven Toronto. Twee nachten na elkaar zelfs, en lang genoeg om er een stoeltje voor uit het tuinhuis te gaan halen.

5. God werkt met vliegende schotels

De Ster van Bethlehem was helemaal geen ster, maar “one of God’s flying saucers”.

6.  Pas op met Deense blondjes

Je hebt kleine groene mannetjes, maar ook “tall whites” en “nordic blondes”, sommigen zien er gewoon uit zoals wij en zouden je op straat voorbijlopen zonder dat je het doorhebt. “Je zou denken dat je naast een Deense blondine staat, zonder iets door te hebben”.

7. Sommige aliens werken voor de Amerikaanse overheid

Zoals de “tall whites”, de soort die met de Amerikaanse overheid werken in Nevada. Hellyer kent iemand die het kind van zo’n “tall white” redde en daardoor een “bijzondere relatie met de moeder kreeg”.

8. Het zijn door der band geen kwaaie gasten

De meeste soorten aliens zijn goedaardig en willen ons helpen. Eén of twee rassen zijn dat niet. Hellyer is daar nu mee bezig: te achterhalen wat die laatsten hun geheime agenda is.

9. Ze komen (ook) uit de buurt

Sinds enkele maanden weet Hellyer dat er ook aliens uit ons zonnestelsel komen. Van Andromeda, een maan van Saturnus, maar ook van Venus en Mars.

10. Ze vinden dat wij niet goed bezig zijn

De aliens zijn niet echt gelukkig met hoe wij de boel runnen. Ze hebben ons de jongste tijd gewaarschuwd dat het misloopt. Hellyer sprak zo met een man die met zijn broer naar Andromeda werd geteleporteerd, alwaar de aliens eens goed hun gedacht hebben gezegd.

11. Zonder hen zou u dit niet lezen

Onder meer microchips, kevlar en led-verlichting waren cadeaus van aliens aan de mensheid.

12. Om anchor te worden bij een grote nieuwszender moet je je lach kunnen inhouden

Kudos voor presentatrice Sophie Shevardnadze overigens om zo lang haar lach te kunnen inhouden.

Of bekijk gewoon de hele video:

Meer
Lees meer...