Bye bye Black Friday: nu al knalkortingen bij audio-expert Teufel

Aan het aftellen naar Black Friday om eindelijk die koptelefoon of geluidsinstallatie van je dromen te scoren? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Audio-expert Teufel strooit met hun Singles Day actie nu al met indrukwekkende kortingen op zijn beste producten. Welke van deze 3 toppers haal jij in huis?

De Duitse audioproducent Teufel is al meer dan 40 jaar de referentie als het over weergaloze audiokwaliteit gaat. De audio-expert krijgt alsmaar meer fans, en de reden daarvoor is niet ver te zoeken.

Sla je slag met deze audiodeals

Op zoek naar een nieuwe stereo-installatie of kwaliteitsvolle koptelefoon om jaren plezier aan te beleven? De koopjes hieronder klinken je gegarandeerd als muziek in de oren.

1. SUPREME ON

Deze krachtige bluetoothkoptelefoon trakteert je op maar liefst 30 uur draadloos luisterplezier. Stream je favoriete artiesten in superieure geluidskwaliteit, of zet je favoriete schijf eindeloos op repeat zonder dat de buren klagen. Dankzij de ShareMe-functie koppel je 2 koptelefoons draadloos aan 1 smartphone om gezellig samen te luisteren.

Verwen je oren >

Krijg nu 20% korting: koop de SUPREME ON voor € 119,99 in plaats van € 149,99. Gebruik de SINGLES-DAY-X5 voucher voor € 5 extra korting.

2. ROCKSTER CROSS

De ROCKSTER CROSS is een krachtige bluetoothspeaker die tegen elk avontuur is opgewassen: spatwaterdicht, schokbestendig en met een batterijduur van meer dan 16 uur. Start de soundtrack van jullie trip door je playlist te streamen, of koppel de smartphone van je maatje om afwisselend jullie favoriete songs af te spelen. 

Kies een bluetoothspeaker met spierballen >

Krijg 20% korting: koop je ROCKSTER CROSS nu voor € 279,99 in plaats van € 349,99. Gebruik de SINGLES-DAY-X15 voucher voor € 15 extra korting.

3. ULTIMA 40

Met deze hifi-towerspeakers haal je het beste geluid voor de beste prijs in huis. Dompel je onder in een uitgebalanceerde sound. Reken op 2 krachtige woofers voor een zuiver volume en voel de bas door je lijf dreunen dankzij de dubbele basreflexpoort.

Ontdek deze huiskamergod >

Scoor € 140 korting: koop de ULTIMA 40 nu voor € 359,99 in plaats van € 499,99. Gebruik de SINGLES-DAY-X20 voucher voor € 20 extra korting

Krijg meer voor minder

Teufel verkoopt geluidsinstallaties die een pak voordeliger zijn dan andere toppers uit dezelfde prijscategorie. Toch krijg je er meer kwaliteit en bijzondere features bovenop. De omgekeerde wereld? Toch niet: de prijzen zijn zo scherp omdat de audioproducent alles gewoon zelf doet.

Ontwikkelen, designen en verkopen: alles gebeurt bij Teufel onder hetzelfde dak. Dat betekent: geen meerprijs om tussenpartijen te vergoeden, en je favoriete speakers of koptelefoon is snel in huis. Teufel. Dat alles met tot 12 jaar garantie en maar liefst 8 weken om je nieuwe aankoop uit te proberen. Retourneren is gratis

Krijg € 20 extra korting

Nog meer korting rapen? Schrijf je snel in op Teufels nieuwbrief: zo krijg je een welkomstvoucher t.w.v. € 20 en loop je nooit meer een straffe aanbieding of Teufel nieuwtjes mis.

Scoor meer korting >

Meer
Lees meer...