‘Café De Mol’ breidt uit: Zo kan je een opname bijwonen of gewoon een bezoekje brengen

Samen met De Mol is ook Café De Mol terug. Dat programma kreeg met Dennis Xhaët een nieuwe presentator en krijgt nu ook een panel van speurders dat samengesteld wordt uit een groep van zes bv’s die trouw naar De Mol kijken. Maar ook jij kan aanschuiven in Café De Mol. Dit is hoe je een plekje kan bemachtigen.

In het vernieuwde Café De Mol zijn er elke week enkele plaatsen beschikbaar voor fans van De Mol. Zij zullen dan op de eerste rij zitten wanneer de afvaller z’n verhaal komt doen en de speurders hun beste tips prijsgeven.

Café De Mol

Elke week zal je tickets voor de opnames van Café De Mol kunnen kopen via GoPlay.be. De plekken zijn duidelijk gegeerd, want voor de aflevering van volgende week zijn er nu al geen plaatsen meer beschikbaar. De plaatsen voor de week daarna, de aflevering na de tweede aflevering van De Mol dus, worden volgende week beschikbaar. Maar snel zijn is dus de boodschap.

Als het je niet lukt om een plekje te bemachtigen voor de opnames van Café De Mol kan je ook op andere dagen in het café terecht. Dat café bevindt zich niet langer in de gebouwen van Woestijnvis in Vilvoorde, maar wel in de De Koninck Stadsbrouwerij in Antwerpen. In het café kan je iets drinken, maar kan je ook ook deelnemen aan de interactieve De Mol-tour.

De Mol is vanaf zondag 20 maart welke week om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De MolWord dan lid van onze Facebookgroep!

Meer
Lees meer...