‘De Mol’ maakt startdatum bekend met verrassende twist

We kwamen onlangs te weten dat het tiende seizoen van De Mol zich zal afspelen op de Canarische Eilanden en nu kennen we ook de startdatum. De zoektocht naar De Mol wordt volgende maand afgetrapt.

In het reclamespotje voor de televisieprogramma’s van Play4 kwamen we, met een beetje speurwerk, te weten dat De Mol dit jaar naar de Spaanse eilandengroep de Canarische Eilanden trekt. De reis zal van start gaan op Lanzarote en nadien zullen de kandidaten én de mol eilandhoppen langs de verschillende andere eilanden.

Startdatum

Gisteren, op zondag 27 februari, kwamen we te weten dat er vandaag, op maandag 28 februari, nieuws zou komen over het tiende seizoen van De Mol. Dat nieuws blijkt nu dus de startdatum van dat nieuwe seizoen te zijn.

Vanaf zondag 20 maart kan je opnieuw elke week genieten van een nieuwe aflevering van De Mol en kan je ook zelf beginnen speuren naar de saboteur in de groep. Al lijkt de zoektocht dit jaar wel heel makkelijk te worden voor ons. Op het einde van de teaser waarin de startdatum bekendgemaakt wordt, krijgen we namelijk te zien wie er onder de hoed schuilging. Is dit de mol of moeten we ons aan nog een twist verwachten?

Bekijk hier de eerste teaser van het tiende seizoen van De Mol:

Documentaire en vernieuwd Café De Mol

Het nieuwe seizoen wordt al het tiende van De Mol en dat zal Play4 niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor de start van het nieuwe seizoen zal er namelijk een documentaire verschijnen, waarin de bedenkers, presentatoren, kandidaten en ex-mollen terugblikken op de vorige negen seizoenen. Die documentaire 10 x De Mol is vanaf vandaag te vinden in de De Mol-zone van Telenet en binnenkort op Play4.

Tot slot komt ook Café De Mol terug. Dat zal er wel anders uitzien dan we van het programma gewend zijn. Er komt namelijk een nieuwe presentator: Dennis Xhaët. Café De Mol gaat een weekje eerder van start dan De Mol zelf. De eerste aflevering verschijnt dus op zondag 13 maart. Vermoedelijk maken we daar een eerste keer kennis met de kandidaten.

Meer
Lees meer...