‘De Mol’ deelt mysterieuze teaser over nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van De Mol komt steeds dichterbij. Op de locatie waar het programma zich dit jaar afspeelt na, weten echter nog maar heel weinig. Maar daar komt binnenkort waarschijnlijk verandering in. Play4 deelde namelijk een mysterieuze teaser met een datum en uur bij.

Dat er dit jaar een nieuw seizoen van De Mol zou komen, maakte Play4 meteen na de finale van vorig jaar bekend door een oproep te lanceren om je in te schrijven. Omdat het het tiende seizoen is van De Mol zijn de verwachtingen bij heel wat fans extra hoog gespannen.

Hun geduld wordt dit jaar echter extra op de proef gesteld, want de makers geven pas heel laat informatie vrij over dat jubileumseizoen. Zo vernamen we pas twee weken geleden dat De Mol deze keer naar de Canarische Eilanden is getrokken. Een verborgen boodschap in een promofilmpje onthulde toen dat het tiende seizoen zal starten in Lanzarote. Welke eilanden daarna nog worden aangedaan, is nog niet bekend.

Maandag 28 februari om 11 uur

Op meer informatie bleek het voorlopig wachten, maar morgen – maandag 28 februari – komt daar waarschijnlijk verandering in. Play4 deelde op zijn sociale media namelijk een kort mysterieus filmpje waarin we een onherkenbare persoon met een hoed zien, een toren champagneglazen en een bijna lege, chique gedekte tafel. Wat al die zaken te betekenen hebben, is voorlopig moeilijk in te schatten.

Wel belangrijk lijk de caption die bij deze teaser staat. “Maandag 28 februari om 11 uur. #DeMol”, valt daar te lezen. Het ziet er dus naar uit dat Play4 morgen met nieuws zal komen over De Mol. Als we moeten gokken, vermoeden we dat het ofwel om de startdatum ofwel om de kandidaten zal gaan.

Bekijk hier de post van Play4 over De Mol:

Meer
Lees meer...