‘De Mol’: Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Hoewel De Mol pas volgende week begint, was Café De Mol vandaag al te zien. In de eerste aflevering met nieuwe presentator Dennis Xhaët stelde Gilles De Coster de nieuwe kandidaten voor. En dat was nite alles, want hij had ook al de eerste beelden van het nieuwe seizoen bij.

Op zondag 20 maart is het eindelijk zover. Dan kunnen we opnieuw op zoek naar de saboteur in De Mol. We kennen nu de tien kandidaten al, waardoor we dus eigenlijk de mol ook al kennen. Wie van de tien het is, zullen we pas vanaf volgende week kunnen uitdokteren. En nu krijgen we al een eerste blik op het seizoen.

De Mol seizoen 10

Gilles deelde al mee dat het seizoen zal beginnen met een feest. “Het gaat niet zo simpel zijn om op het feest te geraken, dat zullen de kandidaten dan ondervinden, maar het is een feest”, verklapt de presentator al. Daarnaast liet hij ook al weten dat er doorheen het seizoen enkele knipogen zullen zijn naar de voorbij negen seizoenen van De Mol.

In de eerste teaser krijgen we al korte fragmenten van verschillende opdrachten te zien. Trouwe kijkers kunnen daarbij al opdrachten herkennen die eerder al te zien waren in De Mol. Zo lopen twee kandidaten rond met een bruidstaart, zoals Laure en Alina in het seizoen van 2020, en zien we kandidaten in een kist onder de grond zoals in de startaflevering van het seizoen uit 2019.

Bekijk hier de eerste beelden van het tiende seizoen van De Mol:

D

De Mol is vanaf zondag 20 maart welke week om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep!

Meer
Lees meer...